bonton original papieren afvalzak biodore 1x1
bonton original papieren afvalzak biodore 1x1

Afvalzak papier 60×80 +25cm (60L)

Composteerbaar | 25 zakken

12,50

Prijs excl. 21% BTW

Liever geen los papier in je afvalbak? Of gedoe met het leegschudden van zakken papier? Kies dan voor deze stevige en vochtbestendige papieren afvalzakken geschikt voor de Bonton Original. Dankzij de unieke samenstelling van het materiaal kunnen ze zelfs zonder coating al je afval aan, zonder dat ze gaan scheuren of doorlekken. Gebruik deze bruine papieren afvalzakken om het papierafval in één keer in de afvalcontainer te legen.

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

Gecertificeerd composteerbaar
De afvalzakken van Biodore zijn gecertificeerd composteerbaar volgens de EN 13432-norm voor verpakkingen. Dit betekent dat de zakken na gebruik volledig biologisch afbreekbaar zijn in een industriële omgeving. Dit maakt het mogelijk om de Biodore-afvalzakken te gebruiken voor de volgende afvalstromen:

  • Papier en karton
  • Papieren tissues
  • Organisch afval

Green Key-product
Ben je een Green Key-certificaathouder? Deze afvalzakken voldoen aan de eisen van Green Key op het gebied van duurzaamheid en milieuzorg. Ze zijn dus een uitstekende aanwinst voor het MVO-beleid van jouw Green Key-accommodatie en dragen bij aan je Green Key-certificeringsniveau.

Productspecificaties

Inhoud: 60 liter
Gewicht: 100 gram
Afmeting: 60×80 cm
Kleur: bruin
Uitvoering: 1 laags
Aantal: 25 afvalzakken per pakket

Lees meer over de papieren afvalzak in de leaflet:
BEKIJK LEAFLET

Weetje

Deze papieren afvalzak is geschikt voor de Bonton Original 70L.

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Toepassing Het oude kantoorpapier wordt verwerkt tot printpapier. Produceren De pulp wordt tot papier verwerkt. Sorteren Het papier wordt verwerkt tot pulp. Papier Inzamelen Gebruikt papier wordt gescheiden ingezameld.