• Gratis verzending vanaf €79
  • 1-5 dagen levertijd
  • 14 dagen bedenktijd

Welkom bij circulairinbedrijf.nl

Circulairinbedrijf.nl

Circulairinbedrijf.nl helpt ondernemers en organisaties door hun afval terug te brengen naar grondstof en daar weer nieuwe producten van te maken. Deze producten zijn verkrijgbaar in de webshop. Op deze manier maken we de cirkel rond. Het circulaire assortiment is er op gericht organisaties te helpen hun CO2-footprint te verlagen. Het doel is om, in co-creatie met bedrijven, lineaire materiaalketens circulair te maken.

 

‘’De overheid wil dat Nederland 50% minder primaire grondstoffen gebruikt in 2030’’

 

Dit inzicht was het startpunt voor ons platform. Maarten Coppens, medeoprichter van Circulairinbedrijf.nl: ‘We merken dat veel ondernemers en organisaties worstelen met circulariteit. Ze willen hier graag mee starten maar weten vaak niet hoe. Wij helpen hen anders naar hun afvalstromen te kijken en er nieuwe en zo nuttig mogelijke toepassingen voor te vinden. Wij zien deze afvalstromen namelijk als nieuwe grondstof waardoor er legio nieuwe mogelijkheden ontstaan.’

Met onze kennis en netwerk op gebied van afvalinzameling, recycling en productie werken wij constant aan nieuwe circulaire grondstoffenketens. Wij hebben bijvoorbeeld meerdere projecten i.s.m. KLM, Vrumona en Jacobs Douwe Egberts afgerond waarin onze circulaire gedachtegang tot uiting komt. Daarnaast produceren we vanuit advies en behoefte eigen circulaire producten. Een goed voorbeeld hiervan is de BonTon, gemaakt van 100% gerecycled kunststof, waarmee afval scheiden aan de bron direct mogelijk is.

 

‘’Je kan vandaag al beginnen met circulair ondernemen!’’

 

Dit kan al met de aankoop van bijvoorbeeld circulaire koffiebekers of papier, maar ook met een goed gesprek voor totaal advies en begeleiding in de uitvoering.

Circulair in bedrijf en uw afval

Heb je in jouw bedrijf afval, kantoorafval of afval van productieprocessen? Dan kijken we graag met je mee hoe we met deze reststromen nieuwe producten kunnen maken. Stuur gerust een mail naar: info@circulairinbedrijf.nl

Circulairinbedrijf.nl is een initiatief  die onder andere samenwerkt met GP Groot – inzamelpartner Noord & West Nederland, MKB-afval.nl – landelijke inzamelpartner, Sortiva, Reisswolf, Ciropack, 706 seating group, KBL schoonmaakcentrum, VEPA BINS, SPK.

Heb je afval? Wij maken met deze grondstoffen weer mooie producten voor of in samenwerking met jou.

Heb je een vraag voor ons? Stel hem hier.

Contact

Misschien heb je een vraag over een product, je bestelling of wil je
gewoon hallo zeggen. Onze klantenservice is je altijd graag van dienst.


Hoofdkantoor
Bergerweg 200
Gebouw C
1817 MN Alkmaar