Even voorstellen

Wij zijn het team van circulairinbedrijf.nl! Jouw bedrijf circulair laten ondernemen? Daar kunnen wij jou bij helpen. Wie circulair onderneemt kijkt anders naar producten en grondstoffen. De diverse achtergronden van de leden uit ons team zorgen ervoor dat we ondernemers kunnen ondersteunen bij deze nieuwe en noodzakelijke manier van denken. Door samen te werken met vooruitstrevende ondernemers geloven wij dat we een goede boost kunnen geven aan het circulair ondernemen.
Wie zijn het team van Circulairinbedrijf?

Team circulairinbedrijf Gemma

GEMMA BEEMSTERBOER

Manager Circulairinbedrijf.nl

Na mijn studie Commerciële Economie heb ik ervaring opgedaan binnen de logistieke sector. Daarna ben ik mij volledig gaan focussen op het milieu en het verminderen van onze impact. Met ruim 5 jaar werkervaring in de afvalbranche, is de stap naar recycling en de circulaire economie snel gemaakt. De combinatie van sales ervaring en marktkennis is voor mij het ideale uitgangspunt om met Circulairinbedrijf.nl de toekomst tegemoet te gaan.

Binnen dit team van professionals heeft ieder zijn/haar eigen specialisme en daarmee kunnen wij klant specifieke oplossingen aanbieden. Wij gaan uitdagingen niet uit de weg. Het is heel mooi dat wij bedrijven en particulieren direct kunnen helpen om de stap te maken richting de circulaire economie.

We zitten midden in de transitie periode en ik wil ervoor zorgen dat dit in een stroomversnelling komt. Want de doelen van de overheid; 100% circulair in 2050, lijkt misschien ver weg maar voordat je het weet, is het al zover.

Team circulairinbedrijf Emma

EMMA BRINKMAN

ID Specialist

De keuze voor de opleiding product design was voor mij een no brainer. Van kleins af aan was ik al bezig om mijn creativiteit te uiten en dit wilde ik graag ook kunnen doen in mijn werk.

Hier bij circulairinbedrijf.nl ben ik ook zeker niet gestopt met het uiten van mijn creativiteit. Ik hou ervan om mijn vaardigheden toe te passen in mijn online ontwerpen, maar ook bij het ontwerpen van fysieke producten (Ontdek de KLM producten).

Ik vind dat het tijd is om circulariteit niet meer als bijzaak te zien, maar als uitgangspunt. Samenwerking tussen verschillende expertises en co-creatie tussen gebruiker en producent gaan hierbij essentieel zijn. Alleen als team gaan we ketens sluiten en de transitie van een lineaire naar een circulaire economie realiseren.

Team circulairinbedrijf Bibi

BIBI SLAGT

Klantenkenner

Hospitality zit in mijn bloed. Tijdens de vele jaren die ik in de horeca heb doorgebracht, ben ik op verschillende vlakken gegroeid. Met deze ervaring op zak ben ik op zoek gegaan naar een functie waarin ik meer achter de schermen in plaats van aan de voorkant werk. Ik houd van het praatje met de klant maar al snel kwam ik er achter dat ook het administratieve deel mij erg ligt.

Bij mij is nee geen antwoord. Ik zoek altijd naar een oplossing om er samen met de klant uit te komen. Ik bijt me vast in een project en zal er alles aan doen om de klant te voorzien van hun wensen.

We leven in een wereld waar we met zijn alle nog veel te weinig doen aan circulariteit. Het wordt tijd dat we samen de handen ineen slaan en denken aan onze toekomst. Bij Circulairinbedrijf.nl zijn we hier dagelijks als team mee bezig en helpen we onze klanten hier graag bij.

Sonja Kok circulairinbedrijf

SONJA KOK

Bemiddelaar in circulaire oplossingen

Recycling is de toekomst! Na ruim vier jaar commerciële ervaring in de afvalbranche wil ik mij nu focussen op recycling. Het is een onderwerp dat steeds actueler wordt in de samenleving, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. In de afgelopen jaren ben ik erachter gekomen dat ik energie krijg van het delen van kennis en inzichten. Deze kwaliteiten zet ik graag in om samen met de klant een waardevolle relatie op te bouwen. Op deze manier zal ik bijdragen aan een circulaire wereld door handvatten en oplossingen te bieden.

Ik denk graag met je mee en schuw uitdagende vragen niet. Ik zie het dan ook als een sport om samen tot een mooie oplossing te komen waarbij circulair gebruik voorop staat. In het kader van beter goed gejat dan slecht bedacht wil ik een mooie quote van Ernest Hemingway delen.

“The Earth is a fine place and worth fighting for.” — Ernest Hemingway

Hier sta ik volledig achter en wij als team van Circulairinbedrijf komen graag met iedereen in contact die samen met ons de voorloper van een circulaire economie willen zijn.

circulairinbedrijf anne

ANNE RADEMAKER

Consultant Circulaire Economie

Vanaf 2014 ben ik actief om circulariteit vorm te geven in de private sector. Met een ruime educatieve en professionele achtergrond in bedrijfsprocessen, innovatie en circulariteit werk ik dagelijks met veel passie aan de wereld van morgen. Circulariteit raakt verschillende kritische vlakken, zowel op strategisch, financieel, operationeel als wel op het gebied van (voldoen) aan wet- en regelgeving. Door mijn internationale ervaringen bij EY Consulting kan ik keten overstijgend anticiperen op behoeften van verschillende belanghebbenden.

Deze kwaliteiten zet ik in om de Circulair in Bedrijf Diensten aan te bieden. Minder praten en meer doen. Samen kunnen we namelijk laten zien dat circulair ondernemen (en hieraan te verdienen) goed mogelijk is.

Naar mijn idee hebben we op deze wereld alle expertise in huis om de transitie naar een globale circulaire economie te maken, het is aan ons als team om de juiste puzzelstukjes te leggen en te laten zien dat het kan.

circulairinbedrijf ernst

ERNST MOLENAAR

Consultant Circulaire Economie

We staan de komende decennia voor de uitdaging een circulaire economie vorm te geven. Ik voel me als adviseur sterk betrokken bij deze transitie en de verduurzaming van onze leefomgeving. Het koppelen van een harde business case met de duurzaamheidsdoelen vraagt om een andere denkwijze. Alleen door de verbinding tussen financiële, sociale en milieu opbrengsten te zien kan er een nieuwe manier van werken ontstaan. Goed voor het milieu, maar ook voor de lange termijn resultaten van bedrijven en de samenleving. Een pragmatische werkwijze met daarin oog voor de balans van zowel samenleving en milieu is wat mij betreft de sleutel tot succes.

In mijn vorige werkervaringen heb ik ervaring opgedaan in industriële productieprocessen, maar ook van inkoop en organisatievraagstukken. De industrie en bouw vind ik de interessante sectoren, omdat het hier uiteindelijk moet gebeuren. Tegelijk zijn het ook de meest uitdagende sectoren aangezien de financiële belangen groot zijn en vaak conflicteren met duurzaamheidsdoelen.

Door mijn technische achtergrond en brede ervaring kan ik vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken benaderen. Hierdoor probeer ik de brug te slaan tussen verschillende disciplines, zodat er een business case ontstaat die voor alle betrokkenen positief is. Naast mijn kennis en ervaring over strategievorming kan ik problemen ook vanuit een technisch en (inkoop)commercieel oogpunt aanvliegen. Mijn manier van werken kenmerkt zich als pragmatisch, verbindend, vooruitdenkend en ondernemend.