Even voorstellen

Wij zijn het team van circulairinbedrijf.nl! Jouw bedrijf circulair laten ondernemen? Daar kunnen wij jou bij helpen. Wie circulair onderneemt kijkt anders naar producten en grondstoffen. De diverse achtergronden van de leden uit ons team zorgen ervoor dat we ondernemers kunnen ondersteunen bij deze nieuwe en noodzakelijke manier van denken. Door samen te werken met vooruitstrevende ondernemers geloven wij dat we een goede boost kunnen geven aan het circulair ondernemen.
Wie zijn het team van Circulairinbedrijf?

Team circulairinbedrijf Gemma

GEMMA BEEMSTERBOER

Manager Circulairinbedrijf.nl

Na mijn studie Commerciële Economie heb ik ervaring opgedaan binnen de logistieke sector. Daarna ben ik mij volledig gaan focussen op het milieu en het verminderen van onze impact. Met ruim 5 jaar werkervaring in de afvalbranche, is de stap naar recycling en de circulaire economie snel gemaakt. De combinatie van sales ervaring en marktkennis is voor mij het ideale uitgangspunt om met Circulairinbedrijf.nl de toekomst tegemoet te gaan.

Binnen dit team van professionals heeft ieder zijn/haar eigen specialisme en daarmee kunnen wij klant specifieke oplossingen aanbieden. Wij gaan uitdagingen niet uit de weg. Het is heel mooi dat wij bedrijven en particulieren direct kunnen helpen om de stap te maken richting de circulaire economie.

We zitten midden in de transitie periode en ik wil ervoor zorgen dat dit in een stroomversnelling komt. Want de doelen van de overheid; 100% circulair in 2050, lijkt misschien ver weg maar voordat je het weet, is het al zover.

Team circulairinbedrijf Bibi

BIBI SLAGT

Klantenkenner

Hospitality zit in mijn bloed. Tijdens de vele jaren die ik in de horeca heb doorgebracht, ben ik op verschillende vlakken gegroeid. Met deze ervaring op zak ben ik op zoek gegaan naar een functie waarin ik meer achter de schermen in plaats van aan de voorkant werk. Ik houd van het praatje met de klant maar al snel kwam ik er achter dat ook het administratieve deel mij erg ligt.

Bij mij is nee geen antwoord. Ik zoek altijd naar een oplossing om er samen met de klant uit te komen. Ik bijt me vast in een project en zal er alles aan doen om de klant te voorzien van hun wensen.

We leven in een wereld waar we met zijn alle nog veel te weinig doen aan circulariteit. Het wordt tijd dat we samen de handen ineen slaan en denken aan onze toekomst. Bij Circulairinbedrijf.nl zijn we hier dagelijks als team mee bezig en helpen we onze klanten hier graag bij.

Team circulairinbedrijf Emma

EMMA BRINKMAN

ID Specialist

De keuze voor de opleiding product design was voor mij een no brainer. Van kleins af aan was ik al bezig om mijn creativiteit te uiten en dit wilde ik graag ook kunnen doen in mijn werk.

Hier bij circulairinbedrijf.nl ben ik ook zeker niet gestopt met het uiten van mijn creativiteit. Ik hou ervan om mijn vaardigheden toe te passen in mijn online ontwerpen, maar ook bij het ontwerpen van fysieke producten (Ontdek de KLM producten).

Ik vind dat het tijd is om circulariteit niet meer als bijzaak te zien, maar als uitgangspunt. Samenwerking tussen verschillende expertises en co-creatie tussen gebruiker en producent gaan hierbij essentieel zijn. Alleen als team gaan we ketens sluiten en de transitie van een lineaire naar een circulaire economie realiseren.