Projecten Circulairinbedrijf.nl

Maak kennis met onze circulaire projecten tot nu toe, samen maken we mooie producten uit afvalstromen. En wie weet… straks misschien ook met jou… Elk project is uniek en vraagt een andere aanpak. Samen kijken we hoe we jouw organisatie of afvalstroom circulair kunnen maken.

Interesse in een kennismakingsgesprek? Of heb je vragen neem contact met ons op.

KLM100jaar

The KLM 100-Years Collection - Van leren cover tot handtas

KLM viert dit jaar haar 100-jarig bestaan met onder andere een unieke collectie van KLM producten. Alle producten zijn handgemaakt van gerecyclede materialen. Onder andere de leren headrest covers uit de cabine hebben een tweede leven gekregen als brillenhoes, handtas, notitieboek- of paspoorthoes.

De producten hadden een gelimiteerde oplage en waren te bestellen via de tijdelijke officiële KLM 100 jaar-shop.

Bonton – Dé inzamelmodule van goede komaf

De succesvolle Bonton is een initiatief van circulairinbedrijf.nl. We geven kunststof een tweede leven. Zo wordt het thuis makkelijker om afval te scheiden. En de bakken worden op een sociale werkplaats geassembleerd. Een duurzame win-win-win situatie.

heineken bonton vrumona krat afval recyclen

Vrumona – Heineken in je GFT bak

Vrumona is als duurzame partner betrokken bij Bonton. We verwerken o.a. Heineken kratten voor de Bonton, hiermee geven we een impuls aan duurzaam afvalbeheer bij de brouwerij in Zoeterwoude.

Ecocube – Haal eruit wat erin zit

De Ecocube is de slimme duurzame manier om je verpakking echt leeg te krijgen. Zo verspil je veel minder eten. Circulairinbedrijf.nl heeft de jonge ondernemers geholpen bij productontwikkeling en marketing. Sindsdien bespaart het veel voedsel in duizenden koelkasten in Nederland.

Samsung-Team Sunweb – Het bandenhoesje met de extra kilometer

Samsung-Team Sunweb en Circulairinbedrijf.nl hebben de wielerbanden van het profteam een nieuw leven gegeven. Het eerste telefoon hoesje dat alle Cols van europa heeft beklommen. (uitverkocht) Ism. Cheill, GreenMotion en de Kaasfabriek.

KLM Royal Dutch Airlines – 100 jaar duurzaam

We werken al jaren nauw samen met KLM. Zo hergebruiken we alle spanbanden en maken daar stevige designproducten van in combinatie met gerecycled vilt. Enkele voorbeelden van dit project zijn een strandtas, shopper of tabletsleeve. Ook denken we in een vroege fase mee over de afvalstromen. We’re flying high!

706 seating group – stoelen met statiegeld

Hoe kan je onze meubels refurbishen was de vraag van 706 seating group? En ja daar konden wij wat mee. 706 is nu voorloper op duurzame meubels, met de laatste kijk op recycling en hergebruik. Ze geven zelfs statiegeld op hun stoelen.

3D-printen – Cadeautjes on demand

3D printers lusten steeds meer afval RAW. De toekomst van 3D ontwikkeld zich nog steeds snel. We maken al samples voor nieuwe producten met deze techniek. Maar nu ook steeds vaker gepersonifieerde artikelen en toffe cadeautjes.

Designers – maak er zelf ook iets moois van

Circulairinbedrijf.nl heeft eigen productdesigners die jouw ideeën vormgeven, van tas tot 3D model. We hebben bergen inspiratie en heel veel ervaring met alle soorten grondstoffen. Heb je plannen voor circulaire projecten? Neem dan gerust contact op met ons… daar kan alleen maar iets moois uit komen.

Heb je een vraag voor ons? Stel hem hier


Misschien heb je een vraag over een product, je bestelling of wil je gewoon hallo zeggen. Onze klantenservice is je altijd graag van dienst.

Klantenservice
info@circulairinbedrijf.nl
088 472 00 25

Hoofdkantoor
Diamantweg 18
1812 RC Alkmaar