Tijdelijke prijsverlaging van de Bonton Circubin! Actie loopt van 19-12-2022 t/m 28-2-2023 Bestel hier

bonton circubin koppelstukjes
bonton circubin koppelstukjes

Bonton Circubin koppelstukjes (2 stuks)

Klik een set afvalmodules aan elkaar

15,00

Prijs excl. 21% BTW

Met de Bonton Circubin koppelstukjes maak je gemakkelijk een set aan elkaar vast. Wil je bijvoorbeeld drie afvalstromen aan elkaar vastmaken zoals een 40L Bonton Circubin met een 2x 20L versie? Dan klik je deze gemakkelijk vast middels deze twee koppelstukjes.

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

Met de Bonton Circubin koppelstukjes maak je gemakkelijk een set aan elkaar vast. Wil je bijvoorbeeld drie afvalstromen aan elkaar vastmaken zoals een 40L Bonton Circubin met een 2x 20L versie? Dan klik je deze gemakkelijk vast middels de twee koppelstukjes die je aan de inkepingen aan de zijkant vast zet. Daarna klik je de dekselrand er overheen en staat de set stevig vast. Er worden standaard twee koppelstukjes geleverd zodat de voor- en achterkant strak aan elkaar vastzitten.

Productspecificaties
  • 2 koppelstukjes
Weetje

Deze koppelstukjes kunnen gebruikt worden voor de Bonton Circubin. Meer weten? Bekijk de website.

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.