Bonton original rest frontsticker afval scheiden
Bonton original rest frontsticker afval scheiden

Bonton Original frontsticker

Maakt afval scheiden makkelijk

15,50

Prijs excl. 21% BTW

Met deze Bonton Original frontsticker wordt het voor werknemers duidelijk wat er wel en niet in de Bonton gedeponeerd kan worden. Door je afval te scheiden, kan je het beter recyclen voor een nieuwe toepassing. Het is belangrijk om iedereen in jouw organisatie mee te nemen in deze verandering. De frontsticker past precies over de volledige voorkant van de Bonton Original.

Meer informatie


Offerte aanvragen
Productomschrijving

Met deze Bonton Original frontsticker wordt het voor werknemers duidelijk wat er wel en niet in de Bonton gedeponeerd kan worden. Door je afval te scheiden, kan je het beter recyclen voor een nieuwe toepassing. Het is belangrijk om iedereen in jouw organisatie mee te nemen in deze verandering. De frontsticker past precies over de volledige voorkant van de Bonton Original. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden op het gebied van afvalcommunicatie? Bekijk de producten op deze pagina of lees hier meer over de Bonton.

Iedere gemeente hanteert een ander afvalinzamelingsbeleid, daarom is de sticker aanpaspaar naar wens. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Afval scheiden doe je samen!

Productspecificaties

De frontsticker past precies over de volledige voorkant van de Bonton. De sticker is van hetzelfde materiaal gemaakt als de afvalbak zelf. Hierdoor kies je voor een circulair product!

Weetje

De frontsticker is aanpasbaar naar wens vanaf 50 stuks. Wil je graag je eigen huisstijl gebruiken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Alles is mogelijk.

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.