bonton circubin frontsticker statiegeld afval scheiden
bonton circubin frontsticker statiegeld afval scheiden

Bonton Circubin frontsticker

Maakt afval scheiden makkelijk

15,50

Prijs excl. 21% BTW

Neem je collega’s, klanten of bezoekers mee in de stap naar afval scheiden en laat je Bonton Circubin bestickeren met een frontsticker! Met deze frontsticker ziet iedereen precies wat wel en niet in de verschillende afvalbakken mag.

Meer informatie


Offerte aanvragen
Productomschrijving

Neem je collega’s, klanten of bezoekers mee in de stap naar afval scheiden en laat je Bonton Circubin bestickeren met een frontsticker! Met deze frontsticker ziet iedereen precies wat wel en niet in de verschillende afvalbakken mag. Het is ook mogelijk om de modules van de Bonton volledig in je eigen huisstijl te laten uitvoeren. Geheel op maat dus. Zo past de Bonton nóg beter binnen je kantooromgeving.

Productspecificaties

De sticker is speciaal van hetzelfde materiaal gemaakt als de Bonton Circubin zelf. Zo is de afvalmodule in zijn geheel van dezelfde materiaalsoort en kan het aan het eind van de levensduur beter gerecycled worden.

Weetje

Benieuwd naar de andere accessoires? Bekijk de categorie afvalcommunicatie voor andere uitingen om je boodschap kracht bij te zetten. Liever je sticker in een eigen huisstijl? Dit is al mogelijk vanaf 50 stuks! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.