bonton muurbord GFT afval inzameling communicatie bord sticker
bonton muurbord GFT afval inzameling communicatie bord sticker

Bonton muurbord

Maakt afval scheiden makkelijk

22,95

Prijs excl. 21% BTW

De Bonton muurborden zijn ontworpen om te helpen met het scheiden van je afval. Met het handige muurbord hoef je nooit meer te raden wat wel en niet in de afvalbak thuishoort.

Meer informatie


Offerte aanvragen
Productomschrijving

De Bonton muurborden zijn ontworpen om te helpen met het scheiden van je afval. Met het handige Bonton muurbord hoef je nooit meer te raden wat wel en niet in de afvalbak thuishoort. Ze zijn gemaakt van dispa karton, een duurzame keuze die bijdraagt aan een groenere wereld. Kenmerken:

  1. Duurzaam materiaal: De muurborden zijn gemaakt van karton, een milieuvriendelijk materiaal dat 100% recyclebaar is. Door voor deze muurborden te kiezen, draag je bij aan een duurzamere toekomst.
  2. Praktisch ontwerp: De muurborden zijn speciaal ontworpen om duidelijke en gemakkelijk leesbare informatie te bieden over wat er wel en niet in de Bonton mag. Dit helpt je op een efficiënte manier afval te scheiden.
  3. Eenvoudige installatie: De muurborden worden geleverd exclusief bevestigingsmaterialen. Neem contact met ons op voor het bijbestellen van bevestigingsmateriaal. Wij stemmen de bevestigingsmiddelen af aan jouw wensen.
Productspecificaties
  • Materiaal: Dispa karton
  • Afmetingen: 250 x 400 mm
  • Exclusief bevestigingsmateriaal

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Toepassing Het oude kantoorpapier wordt verwerkt tot printpapier. Produceren De pulp wordt tot papier verwerkt. Sorteren Het papier wordt verwerkt tot pulp. Papier Inzamelen Gebruikt papier wordt gescheiden ingezameld.