Bonton circubin 40 L
Bonton circubin 40 L

Bonton Circubin 40L

De eerste circulaire afvalbak

Vanaf: 81,99

Prijs excl. 21% BTW

88% minder CO2

100% gerecycled

Dat afval scheiden zin heeft wordt bewezen door de Bonton Circubin. Deze afvalbak is gemaakt met 100% gerecycled plastic uit PMD-afval en daardoor 100% circulair & recyclebaar! Deze modulaire afvalbak is ontwikkeld om (bedrijfs)afval gescheiden in te zamelen. Eenvoudig te plaatsen, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Een echte eyecatcher voor op kantoor of in huis!

Meer informatie


Offerte aanvragen
Productomschrijving

Het eerste dat opvalt aan de Bonton Circubin met een volume van 40 L is het duurzame design en de gebruiksvriendelijkheid. Een echte eyecatcher op kantoor of in je keuken. De Bonton Circubin is ook heel handzaam en bijzonder functioneel. Door het gebruik van een bekerhouder kun je twee keer zoveel kartonnen bekers inzamelen. Daarnaast is de Bonton Circubin 40 L modulair en eenvoudig aan elkaar te koppelen met gebruik van het koppelstuk. Contactloos afval scheiden? Kies voor een open deksel. Zo wordt bijdragen aan een beter milieu en klimaat wel heel eenvoudig.

Bij de Bonton Circubin wordt standaard een stickervel geleverd met diverse stickers voor verschillende afvalstromen: papier, PMD, rest, GFT en bekers. Daarmee kan je zelf je afvalstromen bepalen. Met een frontsticker wordt het voor werknemers duidelijk wat er wel en niet in de Bonton gedeponeerd kan worden. De frontsticker past precies over de volledige voorkant van de afvalbak. Iedere gemeente hanteert een ander afvalinzamelingsbeleid, daarom is de sticker te ontwerpen naar wens. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Productspecificaties

Materiaal: gerecycled polypropyleen
Afmetingen: L 41 x B 30 x H 76 cm
Gewicht: 3 kg
Inhoud: 40 liter

Weetje

Bonton is gemaakt met 100% gerecycled plastic uit PMD-afval en daardoor 100% recyclebaar & circulair! Meer weten over het verhaal achter de Bonton? Bekijk de website.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 30 km autorijden

CO2 besparing van 206 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.