Bonton Circubin 20L inzamelzakken transparant

Transparant | 20 liter | 500 zakken

46,15

Prijs excl. 21% BTW

72% minder CO2

100% gerecycled

De afvalzak die bijdraagt aan een schonere wereld. Bonton afvalzakken zijn gemaakt van 100% gerecycled kunststof. Deze zakken zijn geschikt om verschillende afvalstromen van 20L uit de Bonton Circubin te verzamelen.

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

Deze Bonton Circubin transparante inzamelzakken hebben een inhoud van 20L en zijn voorzien van een trekband. De zakken van 100% gerecycled plastic zijn van stevig materiaal en voorzien van een dubbele lasnaad. Zo blijft jouw afval altijd goed in de zak zitten. De speciaal ontwikkelde inzamelzakken voor de Bonton Circubin zijn perfect passend en bieden je de mogelijkheid om de afvalbak schoon te houden. De zakken zijn uitermate geschikt voor het inzamelen van verschillende afvalstromen zoals restafval, GFT, PMD, plastic, bekers en papier. Door middel van de trekband haal je de zak gemakkelijk uit de Bonton Circubin en knoop je de zak luchtdicht vast. Zo begint afvalscheiding pas echt goed. Thuis én op de werkvloer.

Dit product bevat 500 Bonton zakken verdeeld over 25 rollen per doos. De zakken zijn ook geschikt voor gebruik in andere prullenbakken of afvalbakken met een inhoud van 20 liter.

De Bonton Circubin valt op door zijn looks. Het moderne design en de slanke vorm maken deze Bonton tot een echte eyecatcher. Maar de Circubin is ook nog eens handig. De modulaire binnenbak maakt afval scheiden eenvoudig, maar daarnaast is de module ook oneindig aan elkaar te koppelen.

Productspecificaties

Materiaal: 100% gerecycled LPDE
Inhoud: 20L
Afmeting: 45 x 75 cm (incl. trekband)
Aantal: 25 zakken per rol/20 rollen per doos
Dikte: 25 micron

Weetje

Wist je dat het niet scheiden van afval steeds duurder wordt? Het kabinet wil dat Nederland meer grondstoffen gaat hergebruiken in plaats van verbranden. Om hier druk achter te zetten verhoogt de overheid de afvalbelasting elk jaar weer. Lees hier meer over in onze kennisbank.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 56 km autorijden

CO2 besparing van 382 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Toepassing Het afgedankte plastic is verwerkt tot een nieuw bruikbaar product. Verwerken Het kunststofgranulaat wordt in een mal versmolten in de gewenste vorm. Sorteren Het kunststof wordt zoveel mogelijk gesorteerd op samenstelling en gegranuleerd tot korrels. Inzamelen Afgedankte plastic pro- ducten worden ingezameld en opgehaald.