bonton original afvalzakken rol rest afval 70 liter
bonton original afvalzakken rol rest afval 70 liter

Bonton Original 70L inzamelzakken

70 liter | 300 zakken | diverse kleuren

Vanaf: 19,50

Prijs excl. 21% BTW

72% minder CO2

100% gerecycled

De afvalzak die bijdraagt aan een schonere wereld. Bonton afvalzakken zijn gemaakt van 100% gerecycled kunststof.

 

Meer informatie


Offerte aanvragen
Productomschrijving

Deze Bonton Original inzamelzakken van gerecycled plastic zijn van stevig materiaal en voorzien van een dubbele lasnaad, zodat jouw afval ook daadwerkelijk in de zak blijft zitten. De speciaal ontwikkelde inzamelzakken voor de Bonton Original zijn perfect passend en bieden je de mogelijkheid om de Bonton schoon te houden. Dit product bevat 300 Bonton zakken. Ideaal om afval mee te scheiden vanwege de verschillende kleuren.

De Bonton Original is volledig gemaakt van gerecycled polypropyleen (PP) kunststof uit bouw- en sloopafval en grofvuil. Alle onderdelen zijn afzonderlijk te vervangen. De module is volledig recyclebaar. Bovendien is de Bonton met Social Return in elkaar gezet. Bij plaatsing neem je afscheid van de individuele prullenbakken onder het bureau. Op een centrale plaats in het bedrijf zamel je met de Bonton je GFT, PMD, plastic, papier, bekers en restafval gescheiden in. Hiermee worden de afvalstromen apart ingezameld, afgevoerd en weer gerecycled.

 

Productspecificaties

Materiaal: 100% gerecycled LPDE
Afmeting: 58 x 102 cm (50MY)
Gewicht: 50 gram p.s.
Inhoud: 70L
Aantal: 20 zakken per rol/15 rollen per doos

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 119 km autorijden

CO2 besparing van 818 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Jouw afval wordt gebruikt als grondstof voor jouw product.

Toepassing Het afgedankte plastic is verwerkt tot een nieuw bruikbaar product. Verwerken Het kunststofgranulaat wordt in een mal versmolten in de gewenste vorm. Sorteren Het kunststof wordt zoveel mogelijk gesorteerd op samenstelling en gegranuleerd tot korrels. Inzamelen Afgedankte plastic pro- ducten worden ingezameld en opgehaald.