PowerSterko Afvalzak groen 30L bonton
PowerSterko Afvalzak groen 30L bonton

PowerSterko Afvalzak groen 30L

400 zakken | Biologisch afbreekbaar

45,15

Prijs excl. 21% BTW

97% minder CO2

100% biologisch

Door het gebruik van de composteerbare PowerSterko Afvalzak groen 30L draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het brengt ook veel gemak. Je zet ze in voor het verzamelen van GFT-afval in een centrale afvalbak in de keuken, bijvoorbeeld de Bonton Circubin 2x20L. Zo voorkom je dat je de afvalbak met regelmaat moet schoonmaken én kan bij schoonmaak de zak eenvoudig in de container gedeponeerd worden.

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

Deze PowerSterko afvalzak groen 30L is gemaakt van een zetmeelblend. Composteerbare afvalzakken zijn een milieuvriendelijk alternatief voor plastic afvalzakken. Ze zijn namelijk 100% composteerbaar. De afvalzakken en verpakkingen van Powersterko® voldoen aan de hoogste Europese normen en hiervoor hebben we certificaten van Recyclass, QA-CER en FSC.

Door het gebruik van composteerbare vuilniszakken draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het brengt ook veel gemak. Je zet ze in voor het verzamelen van GFT-afval in een centrale afvalbak, zoals de Bonton Circubin 2x20L. Of gebruik ze in een kleiner formaat GFT-bakje in je keuken. Zo voorkom je dat je de afvalbak met regelmaat moet schoonmaken én kan bij schoonmaak de zak eenvoudig in de container gedeponeerd worden.

De composteerbare PowerSterko-afvalzakken zijn bijzonder licht en dun en beschikken toch over een opvallende draagkracht. De zetmeelzakken zijn te gebruiken tot twee jaar na de productiedatum. De productiedatum is afgebeeld op iedere afzonderlijke afvalzak.

 

Productspecificaties

Materiaal: Bioplastic o.b.v. zetmeelblend (15my)
Afmeting: 50×60 (30L)
Aantal: 1 rol á 10 zakken
Rollen per doos: 40 rollen

Weetje

Deze afvalzak is geschikt voor de Bonton Circubin 2x 20L.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 69 km autorijden

CO2 besparing van 474 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.