Bonton Original open dekselsticker papier
Bonton Original open dekselsticker papier

Bonton Original open dekselsticker

Makkelijk contactloos afval scheiden

15,50

Prijs excl. 21% BTW

Met de Bonton Original open dekselsticker maak je voor iedereen duidelijk wat er in de Bonton afvalbak mag. Door je afval te scheiden, kan je het beter recyclen voor een nieuwe toepassing. Het is belangrijk om iedereen in jouw organisatie mee te nemen in deze verandering. Deze dekselsticker past precies op de open deksel van de Bonton Original.

Meer informatie


Offerte aanvragen
Productomschrijving

Met de Bonton Original open dekselsticker maak je voor iedereen duidelijk wat er in de Bonton afvalbak mag. Door je afval te scheiden, kan je het beter recyclen voor een nieuwe toepassing. Het is belangrijk om iedereen in jouw organisatie mee te nemen in deze verandering.

Op een centrale plaats zamel je met de Bonton GFT, PMD, PD, plastic, papier, statiegeld en restafval gescheiden in. Deze dekselsticker past precies op de open deksel van de Bonton Original.

Het scheiden van afval is een goede stap naar circulair ondernemen. Om afval scheiden tot een succes te maken is het belangrijk om goed uit te leggen waarom het scheiden hiervan zo belangrijk is, welk afval je voortaan waar kwijt kunt én wat er van dit afval kan worden gemaakt door middel van scheiden aan de bron en recycling.

Iedere gemeente hanteert een ander afvalinzamelingsbeleid, daarom is de sticker aanpasbaar naar wens vanaf 50 stuks. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Afval scheiden doe je samen!

Productspecificaties
  • De dekselsticker past precies op de open deksel van de Bonton Original.
  • De deksel bevat een inworpgat met een diameter van 18 cm.
  • De sticker is van hetzelfde materiaal gemaakt als de afvalbak zelf. Hierdoor kies je voor een circulair product!
  • Liever een sticker in je eigen stijl? De sticker is aanpasbaar naar wens vanaf 50 stuks. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Weetje

Op zoek naar een ander middel om afval scheiden onder de aandacht te brengen? Bekijk de afvalcommunicatie pagina. Daar bieden wij jou nóg meer tools om afval beter te scheiden.

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.