kaartspel afvalrace
kaartspel afvalrace

Kaartspel Afvalrace

Spelenderwijs leren afval scheiden
voor jong en oud

9,08

Prijs excl. 21% BTW

Het Kaartspel Afvalrace is ontwikkeld om op een leuke manier afval scheiden te leren. Geschikt voor jong en oud. Hoe ouder de spelers, hoe tactischer er gespeeld wordt. Je kunt op twee manieren winnen; door alle containers of een volgroeide boom te verzamelen. Containers kunnen gekocht worden met een hand van één soort afval. Om tot zo’n hand te komen, kunnen spelers handkaarten ruilen met de kaarten van tafel. Heb je een vervuilingskaart? Hier kun je de andere spelers mee pesten.

 

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

Met het kaartspel Afvalrace sorteer je de afvalkaarten in je hand en verzamel je alle soorten containers. Of laat een boom groeien door GFT-afval te verzamelen. Je kunt op twee manieren winnen; door alle containers of een volgroeide boom te verzamelen. Containers kunnen gekocht worden met een hand van één soort afval. Om tot zo’n hand te komen, kunnen spelers handkaarten ruilen met de kaarten van tafel. Heb je een vervuilingskaart? Plaag je medespelers door vuilkaarten in hun containers te gooien. Wie het snelst alle afvalcontainers of een volgroeide boom heeft, wint het spel! Het kaartspel Afvalrace is geschikt voor jong en oud. Hoe ouder de spelers, hoe tactischer er gespeeld wordt.

In de toekomst worden alle producten van afval gemaakt. We noemen dat ‘circulair’. Vandaag goed je afval scheiden maakt de wereld van morgen een stukje mooier!
Het kaartspel is gemaakt van 100% FSC gecertificeerd papier.

Meer weten? Bekijk de uitgebreide uitleg.

Productspecificaties
  • inhoud: 110 kaarten
  • 2-6 spelers
  • 40 minuten
  • leeftijd 8+
Weetje

Het kaartspel in je eigen huisstijl laten maken? Neem contact met ons op!

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.