bonton circubin 20l hele dekselsticker afval scheiden voorbeeld
bonton circubin 20l hele dekselsticker afval scheiden voorbeeld

Bonton Circubin 20L dichte dekselsticker

Maakt afval scheiden makkelijk

6,95

Prijs excl. 21% BTW

Met de Bonton Circubin 2x20L hele dekselsticker maak je voor iedereen duidelijk wat er in de Bonton afvalbak mag. Door je afval te scheiden, kan je het beter recyclen voor een nieuwe toepassing. Het is belangrijk om iedereen in jouw organisatie mee te nemen in deze verandering. Deze dekselsticker past precies op de halve deksel van de Bonton Circubin 2x20L.

Meer informatie


Offerte aanvragen
Productomschrijving

Met de Bonton Circubin 2x20L hele dekselsticker maak je voor iedereen duidelijk wat er in de Bonton afvalbak mag. Door afval te scheiden, kan het beter gerecycled worden. Het is belangrijk om iedereen in de organisatie mee te nemen in deze verandering. Afval scheiden doe je samen!

Het scheiden van afval is een goede stap naar circulair ondernemen. Om afval scheiden tot een succes te maken is het belangrijk om goed uit te leggen waarom het scheiden hiervan zo belangrijk is, welk afval je voortaan waar kwijt kunt én wat er van dit afval kan worden gemaakt door middel van scheiden aan de bron en recycling.

De dekselsticker past precies over de halve deksel van de Bonton Circubin 2x20L  Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden op het gebied van afvalcommunicatie? Bekijk de producten op deze pagina. .

Iedere gemeente hanteert een ander afvalinzamelingsbeleid, daarom is de sticker aanpasbaar naar wens vanaf 50 stuks. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Afval scheiden doe je samen!

Productspecificaties
  • De dekselsticker past precies op de helft van de Bonton Circubin 2x20L deksel.
  • De sticker is van hetzelfde materiaal gemaakt als de afvalbak zelf. Hierdoor kies je voor een circulair product!
  • Liever een sticker in je eigen stijl? De sticker is aanpasbaar naar wens vanaf 50 stuks. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Weetje

Op zoek naar een ander middel om afval scheiden onder de aandacht te brengen? Bekijk de afvalcommunicatie pagina. Daar bieden wij jou nóg meer tools om afval beter te scheiden.

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.