powersterko afvalzak groen bonton 120 liter
powersterko afvalzak groen bonton 120 liter

PowerSterko Afvalzak groen 120L

240 zakken | Biologisch afbreekbaar

69,35

Prijs excl. 21% BTW

0% minder CO2

100% biologisch

Door het gebruik van deze Powersterko afvalzak groen 120L draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het brengt ook veel gemak. Je zet ze in voor het verzamelen van GFT-afval in een centrale afvalbak in de keuken of in een kleiner formaat GFT-bakje. Zo voorkom je dat je de afvalbak met regelmaat moet schoonmaken én kan bij schoonmaak de zak eenvoudig in de container gedeponeerd worden.

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

Deze PowerSterko afvalzak groen 120L is gemaakt van een zetmeelblend. Deze composteerbare afvalzakken zijn een milieuvriendelijk alternatief voor plastic afvalzakken. Ze zijn namelijk 100% composteerbaar. De afvalzakken en verpakkingen van Powersterko® voldoen aan de hoogste Europese normen en hiervoor hebben we certificaten van Recyclass, QA-CER en FSC.

Door het gebruik van composteerbare vuilniszakken draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het brengt ook veel gemak. Je zet ze in voor het verzamelen van GFT-afval in een centrale afvalbak, zoals de Bonton Original GFT. Of gebruik ze in een kleiner formaat GFT-bakje in je keuken. Zo voorkom je dat je de afvalbak met regelmaat moet schoonmaken én kan bij schoonmaak de zak eenvoudig in de container gedeponeerd worden.

De composteerbare PowerSterko-afvalzakken zijn bijzonder licht en dun en beschikken toch over een opvallende draagkracht. De zetmeelzakken zijn te gebruiken tot twee jaar na de productiedatum. De productiedatum is afgebeeld op iedere afzonderlijke afvalzak.

Productspecificaties

Materiaal: Bioplastic o.b.v. zetmeelblend (15my)
Afmeting: 70×110 (120L)
Aantal: 1 rol á 10 zakken
Rollen per doos: 24 rollen

Weetje

Deze afvalzak is geschikt voor de Bonton Original GFT.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 0 km autorijden

CO2 besparing van 0 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.