bonton original groen limited edition afval inzamelen afvalbak krat kratje recycled 2
bonton original groen limited edition afval inzamelen afvalbak krat kratje recycled 2

Bonton Original Limited Edition

70 liter

164,95

Prijs excl. 21% BTW

88% minder CO2

100% gerecycled

De naam zegt het al, een goede afvalbak. De Bonton Original Limited Edition is gemaakt uit 100% gerecycled kunststof en vervaardigd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (SROI).

Meer informatie

Bekijk voorraad


Offerte aanvragen
Productomschrijving

De groene Bonton Original Limited Edition is volledig gemaakt van gerecycled kunststof afkomstig van de welbekende groene bierkratjes. Gebruik deze eyecatcher voor het inzamelen van afval bij jou thuis of op het werk. De afvalbak is volledig recyclebaar. Bovendien is de Bonton met Social Return (SROI) in elkaar gezet. Bij plaatsing neem je afscheid van de individuele prullenbakken onder het bureau. Op een centrale plaats in het bedrijf zamel je met de Bonton bijvoorbeeld GFT, PMD, plastic, papier, bekers en restafval gescheiden in. Zo worden de afvalstromen apart ingezameld, afgevoerd en weer gerecycled.

De Bonton Original inzamelzakken zijn speciaal gemaakt voor de Bonton Original en van 100% gerecycled materiaal. Ideaal om afval mee te scheiden vanwege de verschillende kleuren.

 

Productspecificaties

Materiaal: 100% recycled kunststof
Afmetingen: 28 x 77,1 x 39,5 cm
Gewicht: 9.3 kg
Kleur: groen

Wil je deze Bonton Original Limited Edition gebruiken voor een bepaalde afvalstroom? Neem contact met ons op voor een sticker.

Weetje

Meer weten over het verhaal achter de Bonton? Bekijk de website.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 93 km autorijden

CO2 besparing van 638 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Toepassing Het afgedankte plastic is verwerkt tot een nieuw bruikbaar product. Verwerken Het kunststofgranulaat wordt in een mal versmolten in de gewenste vorm. Sorteren Het kunststof wordt zoveel mogelijk gesorteerd op samenstelling en gegranuleerd tot korrels. Inzamelen Afgedankte plastic pro- ducten worden ingezameld en opgehaald.