Bonton Circubin 50L inzamelzakken

50 liter | 400 zakken | diverse kleuren

57,50

Prijs excl. 21% BTW

72% minder CO2

100% gerecycled

De afvalzak die bijdraagt aan een schonere wereld. Bonton Circubin afvalzakken zijn gemaakt van 100% gerecycled kunststof.

Meer informatie


Offerte aanvragen
Productomschrijving

Deze Bonton Circubin inzamelzakken van gerecycled plastic zijn van stevig materiaal en voorzien van een dubbele lasnaad, zodat jouw afval ook daadwerkelijk in de zak blijft zitten. De speciaal ontwikkelde inzamelzakken voor de Bonton Circubin 40L zijn perfect passend en bieden je de mogelijkheid om de Bonton schoon te houden. Dit product bevat 400 Bonton zakken met een inhoud van 40L. Het product heeft een kleurtint en is bedoeld voor de inzameling van verschillende afvalstromen:

  • Grijs voor restafval
  • Blauw voor papier-, karton- en (kartonnen) beker afval
  • Oranje en Transparant voor PMD- en plastic afval

De Bonton Circubin inzamelzakken zijn speciaal gemaakt voor de Bonton Circubin en van 100% gerecycled materiaal. Ideaal om afval mee te scheiden vanwege de verschillende kleuren.

De Bonton Circubin valt op door zijn looks. Het moderne design en de slanke vorm maken deze Bonton tot een echte eyecatcher. Maar de Bonton Circubin is ook nog eens handig. De modulaire binnenbak maakt afval scheiden eenvoudig, maar daarnaast is de module ook oneindig aan elkaar te koppelen.

Productspecificaties

Materiaal: 100% gerecycled LPDE
Afmeting: 60 x 80 cm
Gewicht: 50 gram p.s.
Inhoud: 50L
Aantal: 20 zakken per rol/20 rollen per doos

Weetje

Deze zakken horen bij de Bonton Circubin 40L.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 119 km autorijden

CO2 besparing van 818 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.