• Gratis verzending vanaf €79
  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Direct inzicht in CO2 besparing

Simpel jouw impact verminderen

Duurzame afvalinzameling

‘Zero Waste’ is natuurlijk het allerbeste, maar de meeste bedrijven lukt dat nog niet. Daarom is duurzame afval inzameling echt noodzakelijk. Circulairinbedrijf.nl maakt van jouw afval weer mooie grondstoffen. We helpen bij het minimaliseren van jouw impact. Dat vraagt  technologie en aandacht, maar we besparen massa’s grondstoffen.

In regio Noord en West-Nederland werken wij samen met met GP Groot voor duurzame afval inzameling. Zit jouw bedrijf buiten deze regio? Geen probleem, we werken landelijk ook met MKB-afval.nl.

Duurzame archief-recycling

Natuurlijk wil je niet dat vertrouwelijk informatie op straat komt te liggen. Maar je wil het ook niet zomaar verbranden, dat zou zonde zijn van de grondstoffen…

Duurzame archiefrecycling bieden we aan in samenwerking met nummer één in landelijke archiefvernietiging Reisswolf. Samen hebben we de veiligste en het meest duurzame archief-recycling systeem ontwikkeld. 100% privacy proof, en 100% recyclebaar. Super veilig en super duurzaam in één.

Duurzame mobiliteit

Duurzaam mobiel zijn, begint met de fiets. Maar verder zijn er heel veel alternatieven om uw bedrijfswagen park CO2 vriendelijker te maken. We werken samen met de topspecialist in duurzame mobiliteit NXT Mobility.

Iedereen kan een sprong voorwaarts maken op het gebied van CO2 reductie. Denk aan vrachtwagens die 50% minder uitstoten met LNG. Diesel motoren die veel schoner op GTL rijden. Of in de nabije toekomst: NXT Hydro, rijden op waterstof en pure waterdamp als uitstoot. En je kan natuurlijk ook elektrisch inpluggen bij het NXT station bij u in de buurt… NXT verlaagt uw CO2 uitstoot en maakt mobiliteit duurzaam.

Duurzame koffie oplossingen

Met een goed gevoel de dag beginnen met een kop koffie! In samenwerking met Overwijk Koffiesystemen bieden wij CO2-neutraal geproduceerde koffie,  fairtrade thee en bio bekers aan, gemaakt van biologisch afbreekbaar karton met een PLA-coating.

De duurzame koffie is een melange van 100% hoogwaardige Arabica bonen uit Midden en Zuid Amerika. Deze koffie is CO2 neutraal geproduceerd en de verpakking is industrieel recyclebaar of composteerbaar. Het thee assortiment bevat 14 verschillende smaken met pure en eerlijke kwaliteiten. De thee wordt direct van de plantages, na de pluk vers verpakt waardoor het het Fairtrade logo draagt. Daarnaast is er thee als alternatief leverbaar met het EKO-keurmerk. Wij vertellen je graag de mogelijkheden.

Demontage & Hergebruik

Organisaties die afval hebben, kunnen bij Circulairinbedrijf.nl advies inwinnen hoe zij van deze reststromen nieuwe producten kunnen maken. Circulairinbedrijf.nl werkt samen met GP Groot en MKB-afval.nl voor duurzame afvalinzameling en met Sortiva voor de recycling. Op de demontage afdeling worden containers met ingezamelde huishoudelijke apparaten gesorteerd op afvalstroom. Daarnaast kunnen verschillende producten gedemonteerd worden voor recycling zoals desktops en wasmachines.

Neem contact met mij op

Contact

Misschien heb je een vraag over een product, je bestelling of wil je
gewoon hallo zeggen. Onze klantenservice is je altijd graag van dienst.


Hoofdkantoor
Bergerweg 200
Gebouw C
1817 MN Alkmaar