Simpel jouw impact verminderen

Duurzame afvalinzameling

‘Zero Waste’ is natuurlijk het allerbeste, maar de meeste bedrijven lukt dat nog niet. Daarom is duurzame afval inzameling echt noodzakelijk. Circulairinbedrijf.nl maakt van jouw afval weer mooie grondstoffen. We helpen bij het minimaliseren van jouw impact. Dat vraagt  technologie en aandacht, maar we besparen massa’s grondstoffen.

In regio Noord en West-Nederland werken wij samen met met GP Groot voor duurzame afval inzameling. Zit jouw bedrijf buiten deze regio? Geen probleem, we werken landelijk ook met MKB-afval.nl.

dit zijn wij papier recycling

Duurzame archief-recycling

Natuurlijk wil je niet dat vertrouwelijk informatie op straat komt te liggen. Maar je wil het ook niet zomaar verbranden, dat zou zonde zijn van de grondstoffen…

Duurzame archiefrecycling bieden we aan in samenwerking met nummer één in landelijke archiefvernietiging Reisswolf. Samen hebben we de veiligste en het meest duurzame archief-recycling systeem ontwikkeld. 100% privacy proof, en 100% recyclebaar. Super veilig en super duurzaam in één.

Duurzame mobiliteit

Duurzaamheid, CO2-uitstoot en luchtkwaliteit zijn onderwerpen waar we dagelijks mee te maken hebben. We zijn ons steeds meer bewust van de gevolgen van klimaatverandering en luchtvervuiling en het belang om de uitstoot van broeikasgassen en luchtvervuilende stoffen te verminderen. Onze partner NXT Mobility levert hét totaalconcept voor minder klimaat-en milieubelastende mobiliteit:

  • NXT Mobility Hubs: hét tankstation van de toekomst met een breed aanbod van minder klimaat-en milieubelastende brandstoffen
  • NXT Mobility Card: de mobiliteitskaart van de toekomst met een breed aanbod van minder klimaat-en milieubelastende brandstoffen op 400+ tanklocaties en 100.000+ laadlocaties
  • NXT EV: laadoplossingen voor thuis, op de zaak, openbaar terrein en onderweg

Benieuwd hoe u uw wagenpark kunt verduurzamen? Neem contact op met NXT Mobility (info@nxtmobility.nl) of neem een kijkje op de website: www.nxtmobility.nl.

Duurzame koffie oplossingen

Met een goed gevoel de dag beginnen met een kop koffie! In samenwerking met Overwijk Koffiesystemen bieden wij CO2-neutraal geproduceerde koffie,  fairtrade thee en bio bekers aan, gemaakt van biologisch afbreekbaar karton met een PLA-coating.

De duurzame koffie is een melange van 100% hoogwaardige Arabica bonen uit Midden en Zuid Amerika. Deze koffie is CO2-neutraal geproduceerd en de verpakking is industrieel recyclebaar of composteerbaar. Het thee assortiment bevat 14 verschillende smaken met pure en eerlijke kwaliteiten. De thee wordt direct van de plantages, na de pluk vers verpakt waardoor het het Fairtrade logo draagt. Daarnaast is er thee als alternatief leverbaar met het EKO-keurmerk. Wij vertellen je graag de mogelijkheden.

Demontage & Hergebruik

Organisaties die afval hebben, kunnen bij Circulairinbedrijf.nl advies inwinnen hoe zij van deze reststromen nieuwe producten kunnen maken. Circulairinbedrijf.nl werkt samen met GP Groot en MKB-afval.nl voor duurzame afvalinzameling en met Sortiva voor de recycling. Op de demontage afdeling worden containers met ingezamelde huishoudelijke apparaten gesorteerd op afvalstroom. Daarnaast kunnen verschillende producten gedemonteerd worden voor recycling zoals desktops en wasmachines.

Heb je een vraag voor ons? Stel hem hier


Misschien heb je een vraag over een product, je bestelling of wil je gewoon hallo zeggen. Onze klantenservice is je altijd graag van dienst.

Klantenservice
info@circulairinbedrijf.nl
088 472 00 25

Hoofdkantoor
Diamantweg 18
1812 RC Alkmaar