Zsilt Scoop en Sieve
Zsilt Scoop en Sieve

Zsilt Scoop and Sieve

7,40

Prijs excl. 21% BTW

88% minder CO2

100% gerecycled

Dit avontuurlijke strandspeelgoed van Zsilt is gemaakt van gerecycled Nederlands huishoudelijk plastic afval én gemaakt in Nederland. Met het speelgoed van Zsilt sluit je de plastic keten aan zee en laat je zien dat van plastic afval een mooi, nieuw product gemaakt kan worden.

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

Met de Zsilt scoop and sieve ben je klaar voor een avontuur! De producten zijn gemaakt in Nederland van gerecycled plastic afval van Nederlandse huishoudens. Door de bijzondere vormen is het spelen met Zsilt speelgoed een waar avontuur. De schep en zeef kun je gebruiken als potlood om mee in het zand te schrijven, suikerzand mee te maken en om de mooiste grachten te scheppen. Verpakt in een cadeauwikkel, gemaakt van 100% gerecycled karton.

Productspecificaties
  • Inhoud: scoop en sieve
  • Gewicht: 220 gram
Weetje

Bekijk ook de andere duurzame Zsilt producten in onze webshop.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 2 km autorijden

CO2 besparing van 15 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.