Visitekaartjeshouder 3D geprint

personaliseren met bedrijfslogo

36,50

Prijs excl. 21% BTW

81% minder CO2

100% biologisch

3D geprinte visitekaartjeshouder in de vorm van je bedrijfslogo.

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

3D geprinte visitekaartjeshouder in de vorm van je bedrijfslogo. Geprint met duurzaam, hoge kwaliteit en biologisch afbreekbaar PLA 3D print materiaal. De visitekaartjeshouder is te personaliseren met een eigen bedrijfslogo en biedt daarnaast ruimte voor ongeveer 15 visitekaartjes. Het is een universele houder op basis van liggende visitekaartjes.

Een unieke en circulaire eyecatcher voor bij de receptie of op je bureau. Het berkenfilament bevat 20% houtdeeltjes dit geeft de 3D-print objecten een echte look and feel van berkenhout.

Productspecificaties

Materiaal: PLA 80% – hout 20%
Afmetingen: 14,5 x 8 x 5 cm (LET OP! Formaten gelden voor dit logo)
Gewicht: 0,105 kg

Weetje

Wist je dat een 3D-geprint product een duurzame keuze is? Er wordt namelijk weinig tot geen materiaal verspild tijdens de productie omdat de printer het product laag voor laag opbouwt.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 1 km autorijden

CO2 besparing van 8 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Jouw afval wordt gebruikt als grondstof voor jouw product.

Toepassing Het plastic uit afgedankte koelkasten wordt verwerkt tot een circulair accessoire voor op kantoor. 3D-printen Het filament dient als basis voor de 3D-printer. Productie filament Het plastic wordt gegranuleerd en versmolten tot een dunne draad. Verwerken plastic Afgedankte koelkasten worden gedemonteerd en het plastic wordt apart ingezameld.