Tijdelijke prijsverlaging van de Bonton Circubin! Actie loopt van 19-12-2022 t/m 28-2-2023 Bestel hier

unwaste vloeibare zeep
unwaste vloeibare zeep

Unwaste vloeibare zeep

fles van 250 ml

13,42

Prijs excl. 21% BTW

94% minder CO2

100% biologisch

Deze vloeibare zeep van Unwaste is gemaakt van overgebleven sinaasappelschillen of koffiedik. Het geeft een heerlijke geur af, ondanks dat het gerecycled is!

Meer informatie


Offerte aanvragen
Productomschrijving

Verwen je huid met een goed gevoel! Deze vloeibare zeep van Unwaste is gemaakt van overgebleven sinaasappelschillen of koffiedik. Geniet van de natuurlijke geur, was-kwaliteiten, reinigingskracht en kleur van sinaasappel, koffie en citrus voor je huid. Ook de structuur van sinaasappel of koffie vind je terug, dus de zeep is bovendien geschikt om mee te scrubben. Daarnaast is de zeep biologisch afbreekbaar, palmolievrij en duurzaam geproduceerd in een sociale werkplaats.

Productspecificaties

Materiaal: sinaasappel of koffiedik
Afmeting: 5 x 5 x 18 cm
Gewicht: 0,285 kg

Weetje

Wist je dat alleen al in Nederland jaarlijks meer dan 250 miljoen kilo citrusschillen weggegooid worden? Je kunt de Unwaste fles al personaliseren bij een minimale afname van 120 stuks! Bekijk hier het assortiment van unwaste of neem contact op voor de mogelijkheden.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 2 km autorijden

CO2 besparing van 14 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Toepassing Koffiedik en sinaasappelschillen dienen als basis en scrubmiddel voor de Unwaste handzeep. Verwerking Alle ingrediënten worden bij elkaar gevoegd en in een mal geperst. Sortering Het koffiedik en de sinaasappelschillen worden in de juiste hoeveelheden gesorteerd. Inzameling Na consumptie worden de afvalstromen van koffiedik en sinaasappelschillen apart ingezameld.