Transportmand

van transportband

33,02

Prijs excl. 21% BTW

81% minder CO2

100% gerecycled

De transportmand is gemaakt met snijresten van hoogwaardige transportbanden. De mand bestaat uit 50% polyester en 50% PVC. Door variërende aanlevering kunnen de kleuren van de mand wisselen. Laat je verrassen of geef je voorkeur op.

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

De transportmand is gemaakt met snijresten van hoogwaardige transportbanden. De verschillende bandtypes in combinatie met de stoere bevestiging d.m.v. popnagels zorgen voor een industriële uitstraling. Transportbanden zijn door hun originele toepassing weerbestendig en slijtvast. Daardoor heeft het product een lange levensduur. De ideale opbergmand voor binnen en buiten.

Productspecificaties

Materiaal: 50% polyester, 50% PVC
Afmeting: 27 x 27 cm
Gewicht: 1,4 kg

Weetje

Door deze mand te kopen voorkom je dat het onverwoestbare materiaal op de afvalstort belandt. De transportmand past ook precies op het rekje voorop de fiets!

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 16 km autorijden

CO2 besparing van 111 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Jouw afval wordt gebruikt als grondstof voor jouw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.