Tana Greencare WC Lemon Periodieke ontkalker
Tana Greencare WC Lemon Periodieke ontkalker

Tana Greencare WC Lemon Periodieke ontkalker

750 ml

3,20

Prijs excl. 21% BTW

94% minder CO2

100% biologisch

De Tana Greencare WC Lemon is een zure reiniger voor closetpotten, die het natuurlijke zuur van citroenen efficiënt benut. Het schoonmaakmiddel werkt tevens perfect als periodieke ontkalker voor je toilet en verwijdert effectief alle gangbare vervuilingen van urinoirs en closetpotten.

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

De Tana Greencare WC Lemon is een zure reiniger voor closetpotten, die het natuurlijke zuur van citroenen efficiënt benut. De wc-reiniger houdt rekening met de biologische cycli en is ontwikkeld met het oog op de gezondheid van mensen en de veiligheid van schoonmaakpersoneel. De Tana Greencare WC Lemon werkt tevens perfect als periodieke ontkalker voor je toilet. De reiniger bevordert de veiligheid tijdens het werk en levert uitstekende reinigingsprestaties dankzij zijn hoog viskeuze formule. Het verwijdert effectief alle gangbare vervuilingen van urinoirs en closetpotten. De reiniger zit in een speciale fles met gebogen nek. Dit garandeert een snel, direct, gemakkelijk en veilig gebruik van het schoonmaakmiddel. De duurzame reiniger is voornamelijk samengesteld uit hernieuwbare grondstoffen.

Productspecificaties

Materiaal: Geconcentreerde reiniger van milieubewuste ingrediënten (verpakking van 100% Gerecycled PET)
Inhoud: 750 ML
Gewicht: 750 gr

Weetje

Bekijk het assortiment van Tana schoonmaakmiddelen voor een optimaal resultaat!

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 5 km autorijden

CO2 besparing van 37 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Jouw afval wordt gebruikt als grondstof voor jouw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.