Tana Greencare Tawip Vioclean Vloerreiniger
Tana Greencare Tawip Vioclean Vloerreiniger

Tana Greencare Tawip Vioclean Vloerreiniger

1 liter

3,74

Prijs excl. 21% BTW

94% minder CO2

100% biologisch

Deze Tawip Vioclean vloerreiniger van Tana Greencare geeft een extra verzorgend effect en heeft uitzonderlijke milieu-eigenschappen. De reiniger respecteert de biologische cycli en draagt zorg voor de gezondheid en veiligheid van het schoonmaakpersoneel. De natuurlijke, vette kokosnootzeep in de formule beschermt vloeren tegen uitloogeffecten en laat een beschermfilm met antistatisch effect achter, met minder uitglijden als gevolg.

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

Deze Tawip Vioclean vloerreiniger van Tana Greencare geeft een extra verzorgend effect en heeft uitzonderlijke milieu-eigenschappen. De reiniger respecteert de biologische cycli en draagt zorg voor de gezondheid en veiligheid van het schoonmaakpersoneel. Daarnaast is de reiniger te gebruiken met behulp van een sprayflacon of dweilemmer. De natuurlijke, vette kokosnootzeep in de formule beschermt vloeren tegen uitloogeffecten en laat een beschermfilm met antistatisch effect achter, met minder uitglijden als gevolg. Door deze eigenschap verbetert de arbeidsveiligheid en heb je gegarandeerd perfecte resultaten bij een geringe gebruiksconcentratie. TAWIP vioclean is samengesteld uit hernieuwbare bronnen en neemt zijn verantwoordelijkheid tegenover toekomstige generaties. Bekijk het assortiment van Tana schoonmaakmiddelen voor een optimaal resultaat!

Productspecificaties

Materiaal: Milieubewuste ingrediënten (verpakking van 100% gerecycled PET)
Inhoud: 1L
Gewicht: 1 kg
Verdun voor gebruik: 2,5 tot 7,5 ml vloerreiniger per liter water.

Weetje

Bekijk het assortiment van Tana schoonmaakmiddelen voor een optimaal resultaat!

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 7 km autorijden

CO2 besparing van 49 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Jouw afval wordt gebruikt als grondstof voor jouw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.