Ontdek hoe je jouw bedrijf kunt verduurzamen. Kom bij ons langs op de facilitaire beurs 8, 9 of 10 juni. Gratis toegangspas

Midi Jumbo Toiletrol

6 XL rollen

50,23

Prijs excl. 21% BTW

87% minder CO2

100% gerecycled

Met dit toiletpapier gemaakt van gerecycled papier bewijs je dat van afval een nieuw, functioneel product gemaakt kan worden. De grote rol zorgt voor extra gemak, doordat het minder vaak verwisseld hoeft te worden.

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

Toiletpapier gemaakt van gerecycled papier, met behoud van de kwaliteit. Dat biedt de 100% gerecyclede premium Midi Jumbo Toiletrol van Satino. Een extra grote rol wat het vervangen gemakkelijker maakt.

Productspecificaties

Materiaal: Papier

Afmetingen: 380 m

Gewicht: 6,5 kg

Aantal: 6 rollen x 380 m

Weetje

De bijbehorende dispenser is ook in onze webshop te vinden. Door de extra grote rollen hoef je minder vaak te wisselen. Het voordeel van Satino Black ten opzichte van Satino Premium, is dat het naast uit 100% gerecyclede grondstoffen ook CO2 neutraal is geproduceerd.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 58 km autorijden

CO2 besparing van 402 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Jouw afval wordt gebruikt als grondstof voor jouw product.

Kantoor Het gebruik van gerecycled hygiënepapier zorgt voor een circulaire keten. Hygiënepapier Papierpulp wordt verwerkt tot hygiënepapier. Papierpulp De ingezamelde bekers worden verwerkt tot pulp. Inzameling Kantoorpapier wordt gescheiden ingezameld.