Rondje van de zaak
Rondje van de zaak

Rondje van de zaak geschenken-middel

Inhoud: 2x zeep | glazen

40,00

Prijs excl. 21% BTW

Het geschenken seizoen gaat weer beginnen. Wil je je relaties en/ of medewerkers echt verrassen? Ga dan voor “Rondje van de zaak” geschenken. Groene relatiegeschenken die niet alleen duurzaam zijn, maar ook staan voor een duurzame relatie met je klant en/ of medewerkers

Meer informatie
Product Quantity
1

Unwaste vaste zeep

Deze bijzondere zeep van Unwaste is gemaakt van overgebleven sinaasappelschillen of koffiedik. Het geeft een heerlijke geur af, ondanks dat het gerecycled is!

1

Unwaste vloeibare zeep

Deze vloeibare zeep van Unwaste is gemaakt van overgebleven sinaasappelschillen of koffiedik. Het geeft een heerlijke geur af, ondanks dat het gerecycled is!

1

Rebottled Tumbler 4-pack

Rebottled Tumbler 4-pack met de kleuren Clear, Amber, Green en Brown. Het drinkglas van Rebottled is het icoon voor de transitie naar een circulaire economie. De glazen zijn gemaakt van 100% gerecycled glas.

Productomschrijving

Het geschenken seizoen gaat weer beginnen. Wil je je relaties en/of medewerkers echt verrassen? Ga dan voor “Rondje van de zaak” geschenken. Groene relatiegeschenken die niet alleen duurzaam zijn, maar ook staan voor een duurzame relatie met je klant en/ of medewerkers. De verschillende geschenken sets zijn samengesteld met circulaire producten in de formaten groot, middel en klein.

Productspecificaties
  • Unwaste vaste zeep (koffie/sinaasappel, koffie of sinaasappel)
  • Unwaste vloeibare handzeep (koffie of sinaasappel)
  • 4-pack Rebottled glazen
Weetje

Op zoek naar een ander leuk geschenk, neem een kijkje op onze geschenken pagina.

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.