Tijdelijke prijsverlaging van de Bonton Circubin! Actie loopt van 19-12-2022 t/m 28-2-2023 Bestel hier

Rondje van de zaak geschenken – groot

Inhoud: shopper | zeep | glazen

60,00

Prijs excl. 21% BTW

Het geschenken seizoen gaat weer beginnen. Wil je je relaties en/ of medewerkers echt verrassen? Ga dan voor “Rondje van de zaak” geschenken. Groene relatiegeschenken die niet alleen duurzaam zijn, maar ook staan voor een duurzame relatie met je klant en/ of medewerkers. De verschillende geschenken sets zijn samengesteld met circulaire producten.

Meer informatie
Product Quantity
1

KLM shopper

Deze tas van KLM is vervaardigd uit gerecyclede spanbanden en gerecycled textiel. De tas bestaat uit 20% polyester en 80% textiel. Een sterke tas die wel tegen een stootje kan.

1

Rebottled Tumbler 4-pack

Rebottled Tumbler 4-pack met de kleuren Clear, Amber, Green en Brown. Het drinkglas van Rebottled is het icoon voor de transitie naar een circulaire economie. De glazen zijn gemaakt van 100% gerecycled glas.

1

Unwaste vaste zeep

Deze bijzondere zeep van Unwaste is gemaakt van overgebleven sinaasappelschillen of koffiedik. Het geeft een heerlijke geur af, ondanks dat het gerecycled is!

Productomschrijving

Het geschenken seizoen gaat weer beginnen. Wil je je relaties en/ of medewerkers echt verrassen? Ga dan voor “Rondje van de zaak” geschenken. Groene relatiegeschenken die niet alleen duurzaam zijn, maar ook staan voor een duurzame relatie met je klant en/of medewerkers. De verschillende geschenken sets zijn samengesteld met circulaire producten in de formaten groot, middel en klein.

Productspecificaties
  • KLM Shopper blauw of rood
  • Rebottled 4-pack met 4 verschillende glazen
  • Unwaste vaste zeep

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.