Tijdelijke prijsverlaging van de Bonton Circubin! Actie loopt van 19-12-2022 t/m 28-2-2023 Bestel hier

rebottled tumbler 4-pack
rebottled tumbler 4-pack

Rebottled Tumbler 4-pack

Van wijnfles tot glas

20,62

Prijs excl. 21% BTW

48% minder CO2

100% gerecycled

Rebottled Tumbler 4-pack met de kleuren Clear, Amber, Green en Brown. Het drinkglas van Rebottled is het icoon voor de transitie naar een circulaire economie. De glazen zijn gemaakt van 100% gerecycled glas.

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

Een Tumbler drinkglas van Rebottled is hét icoon voor de transitie naar een circulaire economie. De start van een goed gesprek en nu ook in een 4-pack! Elk jaar worden 440 miljoen wijnflessen na één keer gebruik gelijk weggegooid, terwijl bierflesjes met statiegeld tot wel 40 keer hergebruikt kunnen worden.

Met deze 4-pack van Rebottled, met glazen in de kleuren Clear, Amber, Green en Brown, draag je bij aan het tegengaan van deze verspilling van wijnflessen.

Productspecificaties

Inhoud: 330 mL
Afmetingen: 11 x 7,5 cm
Gewicht: 200 gram
Kleuren: Clear, Amber, Green en Brown

Weetje

Wist je dat het recyclen van glas nog steeds 85% van de energie kost ten opzichte van nieuw glas? Dit komt vooral doordat de glasovens dag en nacht aan staan en dit geen duurzaam proces is. Recyclen is dus een stap in de goede richting, maar er is nog een hoop winst te behalen. Door de wijnfles direct door te snijden wordt deze stap volledig overgeslagen in het productieproces.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 0 km autorijden

CO2 besparing van 3 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.