Tijdelijke prijsverlaging van de Bonton Circubin! Actie loopt van 19-12-2022 t/m 28-2-2023 Bestel hier

Rebottled drinkglas
Rebottled drinkglas

Rebottled tumbler drinkglas

Van wijnfles tot glas

5,37

Prijs excl. 21% BTW

48% minder CO2

100% hergebruikt

Het tumbler drinkglas van Rebottled is het icoon voor de transitie naar een circulaire economie. De glazen zijn gemaakt van 100% gerecycled glas. Een ideaal middel om een goed gesprek mee te starten.

Meer informatie


Offerte aanvragen
Productomschrijving

Een drinkglas van Rebottled is hét icoon voor de transitie naar een circulaire economie. De start van een goed gesprek en een verhaal dat je kan uitdragen aan iedereen. Elk jaar worden 440 miljoen wijnflessen na één keer gebruik gelijk weggegooid, terwijl bierflesjes met statiegeld tot wel 40 keer hergebruikt kunnen worden.

Kan je niet kiezen welke kleur je wilt? Bekijk de 4-pack Rebottled glazen voor alle vier de glazen!

Productspecificaties

Materiaal: 100% Glas
Inhoud: 350 ml
Afmetingen: 11 x 7,5 cm
Gewicht: 0,2 kg

Weetje

Wist je dat het recyclen van glas nog steeds 85% van de energie kost ten opzichte van nieuw glas? Dit komt vooral doordat de glasovens dag en nacht aan staan en dit geen duurzaam proces is. Recyclen is dus een stap in de goede richting, maar er is nog een hoop winst te behalen. Door de wijnfles direct door te snijden wordt deze stap volledig overgeslagen in het productieproces.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 0 km autorijden

CO2 besparing van 3 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Jouw afval wordt gebruikt als grondstof voor jouw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.