PLAntenbakje 3D geprint

16,49

Prijs excl. 21% BTW

87% minder CO2

100% biologisch

Dit 3D geprinte PLAntenbakje heeft een kubistische vorm. Geprint met duurzaam, hoge kwaliteit en biologisch afbreekbaar PLA 3D print materiaal. Een duurzaam alternatief om uw bureau of huiskamer mee op te vrolijken. Het bakje is gemaakt van 80% PLA en 20% hout.

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

Dit 3D geprinte PLAntenbakje heeft een kubistische vorm. Geprint met duurzaam, hoge kwaliteit en biologisch afbreekbaar PLA 3D print materiaal. Een duurzaam alternatief om je bureau of huiskamer mee op te vrolijken. Het berken filament bevat 20% houtdeeltjes dit geeft de 3D-print objecten een echte look and feel van berken hout.

PLA staat voor Poly Lactic Acid. Dit is het materiaal dat gebruikt wordt om de plantenbakjes van te maken.

Productspecificaties

Materiaal: PLA 80% – hout 20%
Afmeting: 8,5 x 10 x 10 cm
Gewicht: 0,13 kg

Weetje

Wist je dat een 3D-geprint product een duurzame keuze is? Er wordt namelijk weinig tot geen materiaal verspild tijdens de productie omdat de printer het product laag voor laag opbouwt.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 1 km autorijden

CO2 besparing van 8 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Jouw afval wordt gebruikt als grondstof voor jouw product.

Toepassing Het plastic uit afgedankte koelkasten wordt verwerkt tot een circulair accessoire voor op kantoor. 3D-printen Het filament dient als basis voor de 3D-printer. Productie filament Het plastic wordt gegranuleerd en versmolten tot een dunne draad. Verwerken plastic Afgedankte koelkasten worden gedemonteerd en het plastic wordt apart ingezameld.