Phoenix Buitenafvalbak
Phoenix Buitenafvalbak

Phoenix Buitenafvalbak

3x 50 Liter

686,00

Prijs excl. 21% BTW

72% minder CO2

100% gerecycled

De Phoenix is een buitenafvalbak speciaal ontworpen voor de openbare ruimte en voor het inzamelen van meerdere afvalstromen. De bak wordt opgedeeld in drie compartimenten van elk 50 liter. De compartimenten zijn in te delen naar de eisen van de openbare ruimte. Hierdoor is het mogelijk drie verschillende afvalstromen te bundelen in één afvalbak. De Phoenix wordt geproduceerd van 100% gerecycled plastic (LLDPE). Onderaan de pagina vind je meer informatie.

LET OP: Levertijd 6-8 weken

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

De Phoenix is een buitenafvalbak speciaal ontworpen voor de openbare ruimte en voor het inzamelen van meerdere afvalstromen. De bak is opgedeeld in drie compartimenten van elk 50 liter. De compartimenten zijn in te delen naar de eisen van de openbare ruimte. Hierdoor is het mogelijk drie verschillende afvalstromen te bundelen in één afvalbak. De Phoenix wordt geproduceerd van 100% gerecycled plastic (LLDPE). Dit gerecycled plastic is afkomstig uit de huishoudelijk plastic afvalstroom en ingenomen mini-containers. De paal en bevestigingsmaterialen zijn gemaakt van verzinkt staal. De afgeronde kap van de Phoenix voorkomt inregenen en het plaatsen van voorwerpen op de bovenkant van de afvalbak. De Phoenix is zeer onderhoudsvriendelijk doordat de afvalbak bijna geen naden bevat, waardoor vuil zich niet kan ophopen. De compartimenten zijn eenvoudig te legen doormiddel van een driekantsleutel. De hoge dichtheid van de LLDPE-structuur is bewezen effectief tegen het aanbrengen van graffiti op de bak. Dit in combinatie met een ribbelstructuur zorgt ervoor dat posters en stickers makkelijk verwijdert kunnen worden. De afvalbak is op aanvraag verkrijgbaar in andere kleurstellingen. Daarnaast zijn er diverse opties mogelijk zoals verlichting of volmeldsysteem.

LET OP: Levertijd 6-8 weken

Productspecificaties

Model : VB 188161
Kleur : grijs, blauw, oranje
Formaat : Ø 644 H 1140mm

Materiaal: Gerecycled Kunststof (LLDPE)

Weetje

Bekijk ook onze andere afvalbakken! Voor binnen en buiten.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 79 km autorijden

CO2 besparing van 545 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Toepassing Het afgedankte plastic is verwerkt tot een nieuw bruikbaar product. Verwerken Het kunststofgranulaat wordt in een mal versmolten in de gewenste vorm. Sorteren Het kunststof wordt zoveel mogelijk gesorteerd op samenstelling en gegranuleerd tot korrels. Inzamelen Afgedankte plastic pro- ducten worden ingezameld en opgehaald.