Moois notitieblok Pondje Papier
Moois notitieblok Pondje Papier

Moois notitieblok Pondje Papier

Hergebruikte reclameposters

6,20

Prijs excl. 21% BTW

87% minder CO2

100% gerecycled

Moois notitieblok Pondje Papier is een notitieblok met pen, gemaakt van één pond hergebruikte billboard- en reclameposters.

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

Moois notitieblok Pondje Papier is een notitieblok met pen, gemaakt van één pond hergebruikte billboard- en reclameposters. Hiermee red je 500 gram papier van de afvalstapel en heb je iets moois op je bureau of kast liggen. De meegeleverde pen is ook van gerecycled papier. Ook te personaliseren met een eigen logo vanaf 240 stuks. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Moois van GP Groot
Bij alle materiaalstromen die we aangeboden krijgen stellen we ons de vraag “wat voor moois kunnen we hier van maken?”. Onze circulaire producten brengen we onder het merk Moois op de markt. Moois vertelt in één woord wat we op het gebied van circulariteit willen bijdragen aan de wereld om ons heen. Het staat voor wat we willen realiseren, wat we willen achterlaten: iets moois. Samen maken we de cirkel rond!

Productspecificaties

Materiaal: Hergebruikte billboard- en reclameposters (100% papier)
Afmetingen: 14,7 x 10,5 x 3,8 cm
Gewicht: 0,5 kg

Weetje

Het kan zijn dat je soms een vel papier voorbij ziet komen van een poster die eerder in de stad heeft gehangen.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 4 km autorijden

CO2 besparing van 31 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.