Moois Circulair Notitieboek
Moois Circulair Notitieboek

Moois Circulair Notitieboek

50 vel

3,64

Prijs excl. 21% BTW

85% minder CO2

98% gerecycled

Dit Moois Circulair Notitieboek matcht perfect met de bedrijven die verantwoord willen ondernemen. Het papier is 100% gerecycled en dat is 0% zichtbaar!

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

Dit Moois Circulair Notitieboek matcht perfect met de bedrijven die verantwoord willen ondernemen. Het papier is 100% gerecycled en dat is 0% zichtbaar. Het circulair notitieboek bevat 50 vellen met horizontale lijnen.

Moois van GP Groot
Bij alle materiaalstromen die we aangeboden krijgen stellen we ons de vraag “wat voor moois kunnen we hier van maken?”. Onze circulaire producten brengen we onder het merk Moois op de markt. Moois vertelt in één woord wat we op het gebied van circulariteit willen bijdragen aan de wereld om ons heen. Het staat voor wat we willen realiseren, wat we willen achterlaten: iets moois. Samen maken we de cirkel rond!

Productspecificaties

Materiaal: 100% Papier
Afmeting: 148mm x 210mm (A5)
Gewicht: 1.25kg (50 vel)

Weetje

Op zoek naar een pen om notities mee te maken, bekijk de Moois pen.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 11 km autorijden

CO2 besparing van 76 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.