Tijdelijke prijsverlaging van de Bonton Circubin! Actie loopt van 19-12-2022 t/m 28-2-2023 Bestel hier

Moois Bonton Rest
Moois Bonton Rest

Moois Bonton Rest

70 liter

Vanaf: 163,10

Prijs excl. 21% BTW

88% minder CO2

100% gerecycled

De naam zegt het al, een goede prullenbak. Bestaat uit 100% gerecycled kunststof en wordt vervaardigd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze module is geschikt voor het inzamelen van restafval.

Meer informatie


Offerte aanvragen
Productomschrijving

De Moois Bonton Rest is volledig gemaakt van gerecycled polypropyleen (PP) kunststof uit bouw- en sloopafval en grofvuil. Deze module is geschikt voor het inzamelen van restafval. Alle onderdelen zijn afzonderlijk te vervangen. De module is volledig recyclebaar. Bovendien is de Bonton met Social Return in elkaar gezet. Bij plaatsing neem je afscheid van de individuele prullenbakken onder het bureau. Op een centrale plaats in het bedrijf zamelt u met de Bonton uw GFT, PMD, plastic, papier, bekers en restafval gescheiden in . Hiermee worden de afvalstromen apart ingezameld, afgevoerd en weer gerecycled.

Moois van GP Groot
Bij alle materiaalstromen die we aangeboden krijgen stellen we ons de vraag “wat voor moois kunnen we hier van maken?”. Onze circulaire producten brengen we onder het merk Moois op de markt. Moois vertelt in één woord wat we op het gebied van circulariteit willen bijdragen aan de wereld om ons heen. Het staat voor wat we willen realiseren, wat we willen achterlaten: iets moois. Samen maken we de cirkel rond!

Productspecificaties

Materiaal: Polypropyleen
Afmetingen: 28 x 77,1 x 39,5 cm
Gewicht: 9.3 kg

Staat uw afvalstroom er niet tussen? Neem contact met ons op voor een aangepaste sticker. Daarnaast leveren wij Bonton’s vanaf 200 stuks ook in kleur.

Weetje

Afvalscheiden nog een grote drempel? Begin met twee modules en breid uw afvalstation later uit. De Bonton is namelijk modulair en daardoor eenvoudig uit te breiden.

De Bonton inzamelzakken zijn speciaal gemaakt voor de Bonton en ook ideaal om afval te scheiden. Zie hier een proefpakket.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 93 km autorijden

CO2 besparing van 638 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.