Kokerdoos

10 x 10 x 52 cm

Vanaf: 1,41

Prijs excl. 21% BTW

87% minder CO2

100% gerecycled

Deze kokerdoos is geschikt om lange, dunne, of opgerolde voorwerpen in te vervoeren. Alle kokerdozen zijn gemaakt van gerecyclede golfkarton voorzien van hoekbescherming. Hierdoor zal de inhoud goed beschermd worden tijdens vallen of stoten.

Staat het aantal kokerdozen er niet tussen waar naar jij op zoek bent, neem dan contact met ons op.

Meer informatie


Offerte aanvragen
Productomschrijving

Ben je op zoek naar een kokerdoos om producten in te verzenden? Dan ben je hier aan het juiste adres. Naast de productie en verkoop van kartonnen dozen, verkopen wij ook kokerdozen. Door het hoge kwaliteit karton dat CiRoPack gebruikt voor het produceren van onze enveloppen, beschermt deze optimaal tijdens transport. Deze kokerdoos 10 x 10 x 52 cm is bij uitstek geschikt om lange, dunne, of opgerolde voorwerpen in te vervoeren. Of het nu voor particulier of zakelijk gebruik is, wij hebben voor elk probleem een passende oplossing. Is het product breekbaar of fragiel? Kijk dan bij onze opvulmaterialen voor een passende bescherming van het product in de verpakking. Tevens kan je voor het dichtplakken van kartonnen verpakkingen de tape uit onze webshop gebruiken. CiRoPack levert namelijk een compleet assortiment verpakkingen en verpakkingsmaterialen.

Productspecificaties

Materiaal: 3 mm EE dubbel gerecyclede golfkarton
Afmetingen: 10 x 10 x 52 cm
Gewicht: 0,23 kg

Weetje

Is het product breekbaar of fragiel? Kijk dan bij onze opvulmaterialen voor een passende bescherming van het product in de verpakking.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 2 km autorijden

CO2 besparing van 14 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Jouw afval wordt gebruikt als grondstof voor jouw product.

Toepassing Het oude kantoorpapier wordt verwerkt tot kartonnen verpakking. Produceren De pulp wordt tot papier verwerkt. Sorteren Het papier wordt gesorteerd en verwerkt tot pulp. Kantoorpapier inzamelen Gebruikt papier wordt gescheiden ingezameld.