Kartonnen Envelop

31 x 44,5 x 3 cm

0,95

Prijs excl. 21% BTW

87% minder CO2

100% gerecycled

De kartonnen envelop met zelfklevende sluitstrip, geschikt om platte en kleine voorwerpen in te vervoeren tot een formaat van A3. Alle kartonnen enveloppen zijn gemaakt van gerecycled golfkarton en voorzien van hoekbescherming.

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

Ben je op zoek naar een kartonnen envelop om producten in te verzenden? Dan ben je hier aan het juiste adres. Naast de productie en verkoop van kartonnen dozen, verkopen wij ook kartonnen enveloppen. Door het hoge kwaliteit karton dat CiRoPack gebruikt voor het producten van onze enveloppen, beschermt deze optimaal tijdens het transport. Deze kartonnen envelop 310 x 445 x -30 mm is bij uitstek geschikt om platte, kleine voorwerpen in te vervoeren. Of het nu voor particulier of zakelijk gebruik is, wij hebben voor elk probleem een passende oplossing. De kartonnen envelop met zelfklevende sluitstrip, geschikt om platte en kleine voorwerpen in te vervoeren tot een formaat van A3. Alle kartonnen enveloppen zijn gemaakt van gerecycled golfkarton en voorzien van hoekbescherming. Is het product breekbaar of fragiel? Kijk dan bij onze opvulmaterialen voor een passende bescherming van het product in de verpakking. Tevens kan je voor het dichtplakken van dozen de tape uit onze webshop gebruiken. CiRoPack levert namelijk een compleet assortiment verpakkingen en verpakkingsmaterialen.

Productspecificaties

Materiaal: Gerecycled golfkarton
Afmetingen: 31 cm x 44,5 cm x 30 cm
Gewicht: 0,14 kg

Weetje

Door de geïntegreerde sluitstrip zijn de enveloppen na verzending eenvoudig te openen.
Daarnaast zijn alle enveloppen voorzien van hoekbescherming. Hierdoor zal de inhoud goed beschermd worden tijdens vallen of stoten. Bekijk hier het volledige assortiment enveloppen.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 1 km autorijden

CO2 besparing van 9 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Jouw afval wordt gebruikt als grondstof voor jouw product.

Toepassing Het oude kantoorpapier wordt verwerkt tot kartonnen verpakking. Produceren De pulp wordt tot papier verwerkt. Sorteren Het papier wordt gesorteerd en verwerkt tot pulp. Kantoorpapier inzamelen Gebruikt papier wordt gescheiden ingezameld.

Dit vind je misschien ook leuk