Tijdelijke prijsverlaging van de Bonton Circubin! Actie loopt van 19-12-2022 t/m 28-2-2023 Bestel hier

Bonton original plastic plasticafval
Bonton original plastic plasticafval

Bonton Original Plastic

70 liter

Vanaf: 164,95

Prijs excl. 21% BTW

88% minder CO2

100% gerecycled

De naam zegt het al, een goede prullenbak. Bestaat uit 100% gerecycled kunststof en wordt vervaardigd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze module is geschikt voor het inzamelen van plastic folies, tasjes, flessen en bekers.

Meer informatie


Offerte aanvragen
Productomschrijving

De Bonton Original Plastic is de inzamelmodule van goede komaf. Hij is volledig gemaakt van gerecycled polypropyleen (PP) kunststof uit bouw- en sloopafval en grofvuil. Deze module is geschikt voor het inzamelen van plastic folies, tasjes, flessen en bekers. Alle onderdelen zijn afzonderlijk te vervangen. De module is volledig recyclebaar. Bovendien is de Bonton met Social Return in elkaar gezet. Bij plaatsing neem je afscheid van de individuele prullenbakken onder het bureau. Op een centrale plaats in het bedrijf zamel je met de Bonton je GFT, plastic, PMD, papier, bekers en restafval gescheiden in. Hiermee worden de afvalstromen apart ingezameld, afgevoerd en weer gerecycled.

De Bonton Original inzamelzakken zijn speciaal gemaakt voor de Bonton Original en van 100% gerecycled materiaal. Ideaal om afval mee te scheiden vanwege de verschillende kleuren.

LET OP: Momenteel is onze levertijd 2 maanden.

Productspecificaties

Materiaal: Polypropyleen
Afmetingen: 28 x 77,1 x 39,5 cm
Gewicht: 9.3 kg

Staat uw afvalstroom er niet tussen? Neem contact met ons op voor een aangepaste sticker. Daarnaast leveren wij Bonton’s vanaf 200 stuks ook in kleur.

Weetje

Afvalscheiden nog een grote drempel? Begin met twee modules en breid uw afvalstation later uit. De Bonton is namelijk modulair en daardoor eenvoudig uit te breiden. Meer weten over het verhaal achter de Bonton? Bekijk de website.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 93 km autorijden

CO2 besparing van 638 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Jouw afval wordt gebruikt als grondstof voor jouw product.

Toepassing Het ingezamelde plastic is verwerkt tot circulaire afvalmodule Productie Het materiaal wordt in de machine verhit en in de mal geperst. Sorteren De producten worden gesorteerd op materiaal en geshredderd. Inzamelen Producten van hard kunststof worden apart ingezameld. .