HYGENIQ® S.1 Biosafe Hygiëne Handgel

Pompflacon van 500 ml

14,95

Prijs excl. 21% BTW

94% minder CO2

100% biologisch

De HYGENIQ® handgel is een effectieve hygiënische gel die zorgt voor een optimaal schoon resultaat zonder de huid te belasten. De handgel is 100% veilig voor mens en milieu en is mild voor de huid. Vanwege de toegevoegde huidverzorgende ingrediënten voorkomt het droge handen en is het zeer geschikt voor frequent gebruik.

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

De HYGENIQ® S.1 Biosafe Hygiëne Handgel is een alcoholvrije, zeer effectieve en natuurlijke bio-hygiëne handgel. Geschikt voor gebruik op plaatsen waar optimale handhygiëne gewenst is. De gel is succesvol getest op meer dan 170 ziekteverwekkende schimmels, bacteriën gisten en virussen. Door het Cradle-to-Cradle keurmerk goed voor mens en milieu!

Productspecificaties
  • Gewicht: 500 gram
  • Merk: HYGENIQ®
  • Ingrediënten: water, proprietary plant extract, hydroxypropyl Guar, plant-based glycerine, vitamine C, natuurlijke geuren en glucose
Weetje

Wrijf je handen 40 seconden voor het beste resultaat. Bekijk ook de andere HYGENIQ® producten.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 3576 km autorijden

CO2 besparing van 24565 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.