HYGENIQ® Actispray (80%)
HYGENIQ® Actispray (80%)

HYGENIQ® Actispray (80%)

750 ml sprayflacon

12,95

Prijs excl. 21% BTW

94% minder CO2

100% biologisch

HYGENIQ® Actispray (80%) is een gebruiksklare BIO-Alcoholoplossing. Het middel is speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik in horeca- en instellingskeukens en food-productieruimtes. De actieve component in HYGENIQ® Actispray is 100% biologische alcohol uit natuurlijke gisting.

Meer informatie

Bekijk voorraad


Offerte aanvragen
Productomschrijving

HYGENIQ® Actispray (80%) is een gebruiksklare BIO-Alcoholoplossing. Deze spray is zeer geschikt voor (tussentijdse) hygiëne van alle kleinere afwasbare oppervlakken die met voedingsmiddelen of ingrediënten daarvan in contact komen. Het middel is speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik in horeca- en instellingskeukens en food-productieruimtes. De actieve component in HYGENIQ® Actispray is 100% biologische alcohol uit natuurlijke gisting. Daarmee is het veilig voor het milieu, bevat het verder geen gevaarlijke componenten, is mild voor de huid en veilig voor mens en dier. Zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

HYGENIQ® Actispray (80%) zorgt voor een effectieve hygiëne op alle waterbestendige materialen. Het product kan sommige materialen (bepaalde kunststoffen, coatings, verf) aantasten. Geadviseerd wordt het product vooraf op een niet zichtbare plaats te testen op mogelijke aantasting. Zorg bij binnen gebruik in kleine ruimten voor voldoende ventilatie. Niet in contact laten komen met onder spanning staande elektrische onderdelen.

Gebruiksinstructie:

Het te behandelen oppervlak of gebruiksvoorwerp vooraf ontdoen van losse en grove vervuilingen. Breng (bijvoorbeeld sprayend) Actispray op het te behandelen oppervlak of voorwerp aan, borstel grove vervuiling los en neem af met een schone vochtige Optifiber werkdoek of keukenpapier. Voor optimale hygiëne vervolgens zoveel Actispray op het te behandelen oppervlak of voorwerp aanbrengen dat dit gedurende de gehele inwerktijd vochtig blijft en laat vervolgens aan de lucht drogen. Naspoelen is niet nodig. Minimale inwerktijd: 2 minuten.

Dosering:

Dosering: 10 ml middel per 0,5 m2 te behandelen oppervlak. Het product is gebruiksklaar. Bij verdunning verliest het middel de afdodende werking.

Productspecificaties
  • Optimale hygiëne door grondige en effectieve werking
  • Milieubesparingen door het gebruik van uitsluitend biologische componenten.
  • Milieubesparingen door het gebruik van ecologische verpakking i.c.m. speciale sprayflacon.
  • Voor hygiëne op alle gladde oppervlakken
  • Ready-to-use: Gebruiksklaar product.
  • NSF foodgrade registered
Weetje

Bekijk ook de andere Hygeniq producten voor de optimale schoonmaak van je kantoor.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 5 km autorijden

CO2 besparing van 37 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.