hygeniq alcoholgel 70%
hygeniq alcoholgel 70%

HYGENIQ® Bio-Alcoholgel (70%)

Aeropack van 200ml

10,95

Prijs excl. 21% BTW

94% minder CO2

100% biologisch

HYGENIQ® Bio-Alcoholgel is een effectieve hygiënische gel die zorgt voor een optimaal resultaat zonder je huid te belasten. De gel is 100% veilig voor het milieu en bevat geen gevaarlijke componenten, is mild voor de huid en volkomen veilig voor mens, dier en aquatisch milieu.

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

Met de HYGENIQ® Bio-Alcoholgel (70%) ben je verzekerd van een effectieve reiniging zonder je huid te belasten. De hygiënische gel voorkomt het risico op ongewenste handmatige overdracht van stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid en is 100% veilig voor mens, milieu en dier. Ook bevat de handgel geen gevaarlijke chemicaliën, is veilig en mild voor de huid, heeft een pH neutraal bereik, geeft geen giftige of schadelijke dampen, geen hazmat-pictogrammen op de verpakking en heeft geen beperkingen voor behandeling, opslag en transport. Bekijk de andere producten van Hygeniq voor een optimale reiniging van je huid.

Productspecificaties
  • Gewicht: 200 gram
  • Merk: Hygeniq
  • Ingrediënten: Alcohol Denat, Aqua, Propylene Glycol, Carbomer, Glycerin, Triethanolamine
Weetje

Wrijf je handen gedurende 40 seconden in voor de beste bescherming! Bekijk ook de andere Hygeniq producten.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 1 km autorijden

CO2 besparing van 10 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.