Evie Blue Sprayflacon Interieurparfum Mandarin Bay (Leeg)

500 ml

10,92

Prijs excl. 21% BTW

Deze sprayflacon voor de interieurparfum van Evie Blue biedt je de mogelijkheid om je interieur een frisse geur te geven. De bijbehorende parfum voor in deze flacon is een duurzame oplossing voor je schoonmaak. Het is namelijk gemaakt van enkel milieuvriendelijke ingrediënten. Onderaan de pagina vind je meer informatie over dit product.

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

Deze sprayflacon voor de interieurparfum van Evie Blue biedt je de mogelijkheid om je interieur een frisse geur te geven. De bijbehorende parfum voor in deze flacon is een duurzame oplossing voor je schoonmaak. Het is namelijk gemaakt van enkel milieuvriendelijke ingrediënten. In combinatie met de overige Evie Blue producten blijft je kantoor goed schoon. Bekijk ons assortiment voor Evie Blue’s reinigingsmiddelen.

Productspecificaties

Aantal: 1
Gewicht: 50 gram
Inhoud: 500ml

Weetje

Bestel hier de bijbehorende inhoud voor de sprayflacon of bekijk de andere producten van Evie Blue voor meer duurzame reinigingsoplossingen!

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Gebruik Het schoonmaakmiddel wordt gebruikt door het schoonmaakpersoneel. Verwerking De sprayflacon of emmer wordt gevuld met het poeder en gemixt met kraanwater. Inkoop De zakjes schoonmaakpoeder worden naar de klant verstuurd met een sprayflacon. Productie Zakjes met biologische schoonmaak- poeder worden op een milieu- vriendelijke manier geproduceerd.