interieurspray evie blue mandarin bay
interieurspray evie blue mandarin bay

Evie Blue Interieurparfum Mandarin Bay

Navulling sprayflacon 500 ml

9,83

Prijs excl. 21% BTW

94% minder CO2

100% biologisch

De producten van Evie Blue zijn innovatief op het gebied van duurzaamheid. Deze interieurparfum wordt aangeboden om je kantoor zo fris mogelijk te laten ruiken. Onderaan de pagina vind je meer informatie over dit product.

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

Deze interieurparfum van Evie Blue geeft je interieur een frisse geur. De parfum is een duurzame oplossing voor je schoonmaak. Het is namelijk gemaakt van enkel milieuvriendelijke ingrediënten. In combinatie met de overige Evie Blue producten blijft je kantoor goed schoon. Bekijk ons assortiment voor Evie Blue’s reinigingsmiddelen.

Productspecificaties

Aantal: 1 zak van 500 ml t.b.v. sprayflacon
Ingrediënten: Enkel milieu vriendelijke ingrediënten
Eenheid: Per zak

Weetje

Bestel hier  de bijbehorende sprayflacon voor de parfum of bekijk de andere producten van Evie Blue voor meer duurzame reinigingsoplossingen!

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 4 km autorijden

CO2 besparing van 25 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.