Evie Blue Dagelijkse Vloerreiniger
Evie Blue Dagelijkse Vloerreiniger

Evie Blue Dagelijkse Vloerreiniger

t.b.v. 10L emmer (36 stuks)

17,08

Prijs excl. 21% BTW

94% minder CO2

100% biologisch

Ecologisch ontwikkeld reinigingsmiddel.  Producten van Evie Blue zijn dé oplossing voor duurzame reinigingsmiddelen. Onderaan de pagina vind je meer informatie over dit product.

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

Evie Blue is een duurzame oplossing voor schoonmaakmiddelen. Het is namelijk gemaakt van enkel milieu vriendelijke ingrediënten. Dit reinigingsmiddel is speciaal ontworpen om alle verschillende soorten vloeren te reinigen. Bekijk onze overige producten van Evie Blue voor het reinigen van jouw vloer, sanitair, glas of interieur.

De producten van Evie Blue gebruik je eenvoudig in 3 stappen, van poeder tot reinigingsmiddel in minder dan 60 seconden:

  1. Vullen: Vul de fles met water, het gebruik van warm water werkt het beste om het oplossingsproces te bevorderen.
  2. Gieten: Scheur het zakje open en giet de inhoud van de poederreiniger in de fles, het zakje is volledig composteerbaar.
  3. Schudden: Schud de fles gedurende ongeveer 10 seconden totdat het poeder volledig is opgelost. Het reinigingsmiddel is nu klaar voor gebruik.

Aanbrengen met een vochtige spons of zachte microvezeldoek. Wacht na het aanbrengen enkele seconden tot de reiniger is geactiveerd en het oppervlak is gereinigd. Reinig oppervlakken na gebruik indien nodig met schoon water. Alleen voor professioneel gebruik.

Productspecificaties

Aantal: 36 stuks t.b.v. 10L emmer
Ingrediënten: Enkel milieu vriendelijke ingrediënten
Eenheid: Per doos

Weetje

Bekijk ook andere producten van Evie Blue voor meer duurzame reinigingsoplossingen!

Wist je dat het gebruik van Evie Blue tot wel 25x volume reduceert in transport.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 13 km autorijden

CO2 besparing van 88 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Gebruik Het schoonmaakmiddel wordt gebruikt door het schoonmaakpersoneel. Verwerking De sprayflacon of emmer wordt gevuld met het poeder en gemixt met kraanwater. Inkoop De zakjes schoonmaakpoeder worden naar de klant verstuurd met een sprayflacon. Productie Zakjes met biologische schoonmaak- poeder worden op een milieu- vriendelijke manier geproduceerd.