ecocube
ecocube

Ecocube

tegen voedselverspilling

4,09

Prijs excl. 21% BTW

72% minder CO2

100% gerecycled

Krijg je de restjes ook niet uit jouw producten? Dankzij de EcoCube is dat verleden tijd. Deze 100% gerecyclede kubus helpt jouw alle resten uit de producten te halen. Meer voor de mens, beter voor het milieu.

Meer informatie


Offerte aanvragen
Productomschrijving

Haal alles eruit wat erin zit! Huishoudens gooien elk jaar tientallen kilo’s voedsel weg doordat verpakkingen onvoldoende worden geleegd. Zonde! EcoCube is dé oplossing tegen voedselverspilling. Het kubusje vouw je zelf in elkaar. Met de EcoCube zet je eenvoudig zelf een pak yoghurt of ketchupfles ondersteboven en de ‘restjes’ stromen naar de opening; klaar voor consumptie.

Productspecificaties

Materiaal: Plastic
Afmetingen: 7 x 7 x 7 cm
Gewicht: 40 gram

Weetje

Wist je dat de Ecocube gemakkelijk in elkaar te klikken is? Het product wordt plat geleverd, waardoor er minder volume verloren gaat tijdens het transport. Daarnaast kun je de Ecocube gemakkelijk opsturen, het past namelijk in een envelop!

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 0 km autorijden

CO2 besparing van 2 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Jouw afval wordt gebruikt als grondstof voor jouw product.

Toepassing Het ingezamelde afval dient als handig product om voedselverspilling te verminderen. Polypropyleen De afvalstroom van PP wordt gezuiverd en omgesmolten tot de EcoCube. Sorteren Het afval wordt met een sorteermachine in verschillende materiaalstromen verdeeld. PMD-afval PMD-afval wordt gescheiden ingezameld en opgehaald door de afvalinzamelaar.