doos
doos

Doos

43 x 30,5 x 10 cm

1,49

Prijs excl. 21% BTW

87% minder CO2

100% gerecycled

De Amerikaanse vouwdoos is de meest gebruikte doos van golfkarton die aan de onder- en bovenkant dichtgevouwen kan worden.
Alle vouwdozen zijn gemaakt van gerecycled golfkarton, zijn lichtgewicht en hebben een hoge stapelweerstand.

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

Ben je op zoek naar een kartonnen doos? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij produceren en verkopen dozen waar je producten veilig in kunt verzenden. Dozen in alle soorten en maten, enkelgolf en dubbelgolf. Of het nu voor particulier of zakelijk gebruik is, wij hebben voor elk probleem een passende oplossing. Deze doos 430 x 305 x 100 mm is ideaal voor het veilig verzenden van middelgrote producten. Zoek je daarnaast nog opvulmateriaal om producten in te verzenden? Kijk dan in onze webshop wat voor opvulmaterialen wij hebben. Ook voor tape kan je in onze webshop terecht. Wij leveren namelijk een compleet assortiment verpakkingen en verpakkingsmaterialen.

Productspecificaties

Materiaal: 3 mm B enkel golfkarton
Afmetingen: 43 cm x 30,5 cm x 10 cm
Gewicht: 0,46 kg

Weetje

Kies een doos die zo goed mogelijk aansluit bij datgene wat je wil verzenden, hierdoor gebruik je minder materiaal en is de inhoud beter beschermd.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 4 km autorijden

CO2 besparing van 28 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Jouw afval wordt gebruikt als grondstof voor jouw product.

Toepassing Het oude kantoorpapier wordt verwerkt tot kartonnen verpakking. Produceren De pulp wordt tot papier verwerkt. Sorteren Het papier wordt gesorteerd en verwerkt tot pulp. Kantoorpapier inzamelen Gebruikt papier wordt gescheiden ingezameld.