Deskey flexibele thuiswerkplek
Deskey flexibele thuiswerkplek

Deskey flexibele thuiswerkplek

Gemaakt van gerecyclede PET-flessen

35,00

Prijs excl. 21% BTW

84% minder CO2

100% gerecycled

Tijdens het werken staat je laptop in de laptopstandaard en is er ruimte voor een toetsenbord. Overige kantoorbenodigdheden zoals notitieblok, muis en pennen liggen op tafel. Zodra je je werkplek aan het einde van de werkdag op wilt ruimen vouw je de Deskey weer op!

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

Tijdens het werken staat je laptop in de laptopstandaard en is er ruimte voor een toetsenbord. Overige kantoorbenodigdheden zoals notitieblok, muis en pennen liggen op tafel. Zodra je je werkplek aan het einde van de werkdag op wilt ruimen, komt de functie van de Deskey flexibele thuiswerkplek écht aan het licht omdat het zicht perfect leent om je werkspullen verplaatsen.

De Deskey flexibele thuiswerkplek is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. PETfelt wordt gemaakt van plastic flessen. Deze zogenaamde PET-flessen zijn zeer geschikt voor hergebruik. Toch belanden veel van deze flessen nu nog op de grote bergen afval. In de Deskey zitten ongeveer 43 gebruikte pet flessen verwerkt!

Verzameld PET afval wordt verwerkt tot korrels waarvan vilt wordt gemaakt. Het proces is inmiddels zo circulair, dat het vilt na gebruik weer hergebruikt kan worden. Dat maakt de cirkel weer rond, en dus volledig circulair.

Productspecificaties

De standaard kleur van de Deskey is Dim Grey. Voor een grotere bestelling kun je kiezen uit alle 37 kleuren van de stalenkaart.

Afmetingen:
Deskey ingeklapt: B 50,5 cm x D 31 cm x H 15,5 cm.
Deskey uitgeklapt: B 55,5 cm x D 61 cm x H 0,9 cm.

Weetje

Ben je op zoek naar alleen een laptopstandaard, kijk dan eens hier!

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 8 km autorijden

CO2 besparing van 54 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.