Afvalbak-DIN-PK-50-liter-zwart
Afvalbak-DIN-PK-50-liter-zwart

Buitenafvalbak

50 Liter | DIN-PK

85,00

Prijs excl. 21% BTW

72% minder CO2

100% gerecycled

Deze afvalbak met een volume van 50 liter is de beste keuze voor afvalinzameling in de buitenomgeving. De buitenafvalbak is gemaakt van geïnjecteerd HDPE en corrosiebestendige metalen delen. Hierdoor is de bak bestand tegen rotting, vorst, hitte en vele chemische stoffen. De kap beschermt tegen inregenen en voorkomt inworp van volumineus afval. Aan de rand van de bak zit een RVS plaat voor het uitdrukken van sigaretten.

Meer informatie


Offerte aanvragen
Productomschrijving

Deze afvalbak met een volume van 50 liter is de beste keuze voor afvalinzameling in de buitenomgeving. De buitenafvalbak is gemaakt van geïnjecteerd HDPE en corrosiebestendige metalen delen. Hierdoor is de bak bestand tegen rotting, vorst, hitte en vele chemische stoffen. De kap beschermt tegen inregenen en voorkomt inworp van volumineus afval. Aan de rand van de bak zit een RVS plaat voor het uitdrukken van sigaretten. De lediging van de bak gaat eenvoudig en is hygiënisch door het gebruik van een driekantslot in de kap. De bak kan gemonteerd worden aan de wand of een paal.

Productspecificaties

Afmetingen (LxBxH): 34,0 x 43,2 x 74,0 cm
Materialen: HDPE en RVS

Weetje

Wist je dat deze afvalbak volledig gerecycled kan worden? Bestel de staalverzinkte buispaal met grondankers om de afvalbak te monteren.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 0 km autorijden

CO2 besparing van 0 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Toepassing Het afgedankte plastic is verwerkt tot een nieuw bruikbaar product. Verwerken Het kunststofgranulaat wordt in een mal versmolten in de gewenste vorm. Sorteren Het kunststof wordt zoveel mogelijk gesorteerd op samenstelling en gegranuleerd tot korrels. Inzamelen Afgedankte plastic pro- ducten worden ingezameld en opgehaald.