Tijdelijke prijsverlaging van de Bonton Circubin! Actie loopt van 19-12-2022 t/m 28-2-2023 Bestel hier

Bonton Koffiebekers
Bonton Koffiebekers

Bonton Koffiebekers

2500 stuks

Vanaf: 80,89

Prijs excl. 21% BTW

De Bonton koffiebeker is van 100% hernieuwbare grondstoffen gemaakt. De Bonton koffiebekers hebben een herkenbaar design met een duidelijke boodschap en zijn beschikbaar in de standaardmaat 180 ml. De bekers worden per doos verkocht (2500 stuks).

Meer informatie


Offerte aanvragen
Productomschrijving

De Bonton koffiebeker is van 100% hernieuwbare grondstoffen gemaakt. Naast FSC gecertificeerd karton is daarbij een bio-coating op basis van ethanol gewonnen uit suikerriet gebruikt. Alle producten zijn bovendien geproduceerd in Nederland. De Bonton koffiebekers hebben een herkenbaar design met een duidelijke boodschap en zijn beschikbaar in de standaardmaat 180 ml.

De bekers kun je per doos afnemen (2500 stuks in een doos). Daarmee komt de prijs op minder dan 4 cent per bekertje.

Combineer de Bonton koffiebekers met de bijbehorende afvalinzamelmodule: de Bonton! Dat afval scheiden zin heeft wordt bewezen door de Bonton Circubin. Deze afvalbak is gemaakt met 100% gerecycled plastic uit PMD-afval en daardoor 100% circulair & recyclebaar! Deze modulaire afvalbak is ontwikkeld om (bedrijfs)afval gescheiden in te zamelen. Eenvoudig te plaatsen, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Een echte eyecatcher voor op kantoor of in huis! Door het gebruik van de bekerinzet kun je twee keer zoveel kartonnen bekers inzamelen met de Bonton Circubin 40 L.

Productspecificaties

Afmetingen: 9,1 cm (hoogte), 7,03 cm (diameter bovenkant), 4,6 cm (diameter onderkant)
Gewicht: Ca. 5 gr. p.s.
Materiaal: Papier
Aantal: 2500 stuks per doos / 18 dozen per pallet

Weetje

Wist je dat wij de Bonton koffiebekers ook apart voor je kunnen inzamelen in combinatie met de Café Salento roersticks? Hiervan maken wij dan toiletpapier. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Veelal voordeliger in combinatie met de vernietiging van uw vertrouwelijke archief. Onze partner Reisswolf ontzorgt je op dat gebied.

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.