Tijdelijke prijsverlaging van de Bonton Circubin! Actie loopt van 19-12-2022 t/m 28-2-2023 Bestel hier

Bonton Circubin Original inzamelzakken afvalzak oranje pmd plastic
Bonton Circubin Original inzamelzakken afvalzak oranje pmd plastic

Bonton Original inzamelzakken oranje

Plastic of PMD | 70 liter | 300 zakken

67,45

Prijs excl. 21% BTW

72% minder CO2

100% gerecycled

De afvalzak die bijdraagt aan een schonere wereld. Bonton afvalzakken zijn gemaakt van 100% gerecycled kunststof. Geschikt om het plastic afval uit de Bonton te verzamelen. – 300 zakken

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

Deze Bonton Original inzamelzakken oranje van gerecycled plastic zijn van stevig materiaal en voorzien van een dubbele lasnaad, zodat jouw afval ook daadwerkelijk in de zak blijft zitten. De speciaal ontwikkelde zakken voor de Bonton zijn perfect passend en bieden je de mogelijkheid om de Bonton schoon te houden. Dit product bevat 300 Bonton zakken. Het product heeft een oranje tint en is bedoeld voor de inzameling van plastic, PMD (plastic, metaal en drankkartons), of PBD (plastic verpakkingen, blik en drinkpakken).

De Bonton Original inzamelzakken zijn speciaal gemaakt voor de Bonton Original en van 100% gerecycled materiaal. Ideaal om afval mee te scheiden vanwege de verschillende kleuren.

Productspecificaties

Materiaal: 100% gerecycled LPDE
Afmeting: 58 x 102 cm
Gewicht: 50 gram p.s.
Inhoud: 70L
Aantal: 300 zakken

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 119 km autorijden

CO2 besparing van 818 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Jouw afval wordt gebruikt als grondstof voor jouw product.

Toepassing Het afgedankte plastic is verwerkt tot een nieuw bruikbaar product. Verwerken Het kunststofgranulaat wordt in een mal versmolten in de gewenste vorm. Sorteren Het kunststof wordt zoveel mogelijk gesorteerd op samenstelling en gegranuleerd tot korrels. Inzamelen Afgedankte plastic pro- ducten worden ingezameld en opgehaald.